Serena smider tøjet for en god sag

Tennisstjernen Serena Williams har valgt at smide tøjet for at skabe opmærksomhed om bekæmpelsen af brystkræft

Serena Williams er ny frontfigur for bekæmpelsen af brystkræft. Foto: AP
Serena Williams er ny frontfigur for bekæmpelsen af brystkræft. Foto: AP

37-årige Serena Williams har i en lang årrække skabt overskrifter gang på gang på grund af sine evner på tennisbanen, og selvom hun i september kom i vælten efter sin opførsel i US Open-finalen, er hun igen godt i gang med at stjæle overskrifterne denne gang med positivt fortegn.

For Williams har valgt at smide tøjet som et led i den såkaldte 'I Touch Myself'-projekt, der blev lanceret i 2014 for at skabe opmærksomhed omkring bekæmpelsen af brystkræft, efter forsangeren fra bandet Divinyl, Chrissy Amphlett, mistede livet til netop brystkræft.

Serena Williams mente, at dommer Brian Earley var sexistisk under US Open-finalen.
Serena Williams mente, at dommer Brian Earley var sexistisk under US Open-finalen.
 

Og det er hendes sang 'I Touch Myself', som er katalysator for kampagnen. På Instagram har Serena Williams delt sin fortolkning af nummeret, hvor hun har smidt tøjet i den gode sags tjeneste.

- Ja, det har bragt mig ud af min komfortzone, men jeg gjorde det, fordi det er noget, der påvirker kvinder af alle farver over hele verden. Det er essentielt at opdage det tidligt, det redder så mange liv. Jeg håber, dette hjælper kvinderne til at blive mindet om det, skriver hun.

Williams er ambassadør for mærket Berlei, der har været med til at starte kampagnen. Gennem hele oktober vil der verden over blive sat fokus på sygdommen.

Fik drøje hug for satire af Serena: Svaret fra hans arbejdsgiver er mesterligt

Kaldte dommer tyv og sexist: Nu får Serena Williams bøde

Uventet opbakning fra højeste sted til rasende Serena