Annonce:
Annonce:

Serena stormer videre: Klar til storkamp

Maria Sharapova tog en lynsejr over Karolína Plísková og står over for Serena Williams i næste runde

Serena Williams er klar til storkampen mod Sharapova. Foto: AP
Serena Williams er klar til storkampen mod Sharapova. Foto: AP
Annonce:
Følg Tennis

Tennisspilleren Maria Sharapova har vundet grand slam-turneringen French Open to gange, og måske er den 31-årige russer på vej tilbage til tidligere styrke.

Hun leverede i hvert fald en imponerende præstation, da hun lørdag pulveriserede sjetteseedede Karolína Plísková på grusunderlaget på Roland Garros.

6-2, 6-1 lød de knusende sætcifre, og da Serena Williams senere lørdag vandt sin kamp over Julia Görges med 6-3, 6-4, venter der nu et gigantopgør mellem Sharapova og Williams i ottendedelsfinalen.

Sharapova brugte kun 59 minutter på at besejre Plisková, der lå øverst på verdensranglisten for mindre end et år siden.

Selv er russeren seedet 28 i turneringen. Det er første gang, hun er seedet i en grand slam-turnering, siden hun vendte tilbage fra sin dopingkarantæne sidste år.

Stjernen Serena Williams er derimod ikke seedet.

Annonce:

Amerikaneren vendte først i marts tilbage på tennisbanen efter 13 måneders kamppause på grund af graviditet og barsel, og siden fulgte yderligere en kamppause på to måneder på grund af hård træning.

Serena Williams er hurtigere end sin skygge i heldragten. Foto: AP
Serena Williams er hurtigere end sin skygge i heldragten. Foto: AP
 

Derfor er hun helt nede som nummer 451 på verdensranglisten, men det var ikke til at se i sejren over Julia Görges, der er nummer 11 i verden.

I velkendt stil brugte Serena Williams sin fysik til at mose modstanderen, og hun brød hurtigt til 3-1 og kørte siden sættet hjem uden at afgive en eneste breakbold.

I andet fik Görges brudt Williams' serv, men amerikaneren brød to gange i sættet, og hun endte med at vinde kampen, da Görges sendte en baghånd langt ud over baglinjen.

Verdensetteren Simona Halep er også fortsat med i turneringen, efter at hun var i kamp lørdag. Efter lidt småproblemer i første sæt var Halep overlegen i andet sæt, da hun besejrede useedede Andrea Petkovic 7-5, 6-0.

I ottendedelsfinalen skal Halep møde belgieren Elise Mertens, der er seedet som nummer 16 i turneringen.

Midt i grand slam-kaos: Nu er Clara pludselig femteseedet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: