Serena: Svært for Caroline og mig

- Det bliver en udfordring for os begge at være skarpe mod store modstandere, siger amerikaneren, der skal op mod Vera Zvonareva

Serena Williams forudser svære opgaver for sig selv og veninden Caroline Wozniacki (Foto: Mark Baker/AP)
Serena Williams forudser svære opgaver for sig selv og veninden Caroline Wozniacki (Foto: Mark Baker/AP)

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Serena Williams og Caroline Wozniacki kan dårligt forlade et pressemøde uden at være blevet spurgt om et eller andet i relation til deres venskab.

Således heller ikke, da amerikaneren efter sin sejr i første runde blev bedt om en kommentar til, at hun og Caroline begge skal møde store tennisnavne i anden runde.

- Det bliver afgjort ikke nemt, svarede hun med alvorlig mine.

Caroline Wozniacki ved godt, at det bliver svært i anden runde, men formen er fin, siger hun (Foto: Rob Griffith/AP) Tennis Caroline før topmøde: Her er Azarenka bedre end mig

- Hun skal spille mod Azarenka og jeg mod Zvonareva. Vi har begge ret spændende andenrundekampe mod spillere, hvor den ene har været i grand slam-finaler, og den anden har vundet to.

Mens hviderussiske Victoria Azarenka, der to gange har vundet i Australien, er tæt på at være tilbage i form efter et skadeplaget 2014, har den russiske veteran dog lang vej igen efter flere års fravær med en skulderskade, der blev opereret i 2013. Men hun har været i finalen i såvel Wimbledon som US Open, og Williams udtrykker forventelig, kollegial respekt:

Piotr Wozniacki opfordrer Caroline til at styre kampen mod Victoria Azarenka (Foto: AP) Tennis Piotr før Azarenka-braget: Caroline skal hæve niveauet

- Hun gør så mange ting godt og er på vej tilbage i form. Jeg skal være helt klar og ramme mit bedste niveau fra første bold.

- Så det bliver en udfordring for både Caroline og jeg at være skarpe. Men jeg tror til gengæld, at vi alle fire vil være mere fokuserede, når vi møder nogle virkelig gode modstandere.

Serena og Venus Williams trak sig i øvrigt fra deres første doublekamp i nat.

Caroline Wozniackis kamp i anden runde er sat til at gå i gang kl. 09.00 dansk tid torsdag morgen.

Caroline Wozniacki tager i den kommende uge hul på årets første Grand Slam. (Foto: AP) Sport Kommentar: Caroline virker indædt klar

0 kommentarer
Vis kommentarer