Serena videre med stort besvær

Serena Williams tabte første sæt 1-6 til Sloane Stephens, men spillede sig i tre sæt videre til French Open-kvartfinale

Selv om det ikke var alt, der gik Serena Williams' vej, så fik hun alligevel besejret landsmanden Sloane Stephens og er klar til kvartfinalen i French Open. (Foto: AP/Christophe Ena)
Selv om det ikke var alt, der gik Serena Williams' vej, så fik hun alligevel besejret landsmanden Sloane Stephens og er klar til kvartfinalen i French Open. (Foto: AP/Christophe Ena)
Følg Tennis

Verdensranglistens nummer et, Serena Williams, er helt som forventet klar til kvartfinalerne i French Open.

Men det var knap så ventet, at hun i 1/8-finalen ville få så store vanskeligheder ved at slå landsmanden, Sloane Stephens, der rangerer som verdens nummer 40 og derfor er useedet ved grand slam-turneringen i Paris.

Længe havde Stephens sensationen inden for rækkevidde, men efter to timers spil stod Williams tilbage som vinder med cifrene 1-6, 7-5, 6-3.

Wozniacki ikke alene: Nyt tennis-chok i Frankrig

Serena Williams lignede ellers alt andet end en vinder i begyndelsen. I løbet af 23 minutter havde hun tabt første sæt 1-6 og undervejs begået 15 uprovokerede fejl. Hendes udstråling var blottet for den sædvanlige gnist og vindervilje.

Men som så ofte før fightede hun sig tilbage fra et svært udgangspunkt. Stephens var bare to bolde fra en sensationel sejr, da hun foran 5-4 i andet sæt var på 30-30 i Williams' serv.

Men Williams holdt sin serv, brød selv til 6-5, hvorefter hun servede sættet hjem til 7-5.

Amerikansk tennislegende er død

I det afgørende sæt var Williams et lille skridt foran hele tiden. Hun kom ovenpå med et servegennembrud og sikrede sig endnu et, da Stephens ved 3-5 servede for at holde sig inde i kampen.

I kvartfinalen skal Williams møde italieneren Sara Errani, der mandag slog Caroline Wozniackis banemand i anden runde, Julia Görges, med 6-2, 6-2.

Errani, der er seedet 17 i turneringen, har grus som sit favoritunderlag og nåede finalen i French Open i 2012.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+