Serena Williams dingler i French Open-finale

Finalen bliver et møde mellem Lucie Safarova og Serena Williams, der var i store problemer i semifinalen.

Serena Williams skal møde Lucie Safarove i finalen i French Open. (Foto: AP)
Serena Williams skal møde Lucie Safarove i finalen i French Open. (Foto: AP)

Serena Williams var voldsomt presset, da den amerikanske verdensetter torsdag spillede sig i finalen ved French Open.

Selv om den 33-årige tennisstjerne i kampens indledning var helt nede, så fik hun til sidst hanket op i sig selv og slog turneringens schweiziske overraskelse, Timea Bacsinszky, med 4-6, 6-3 og 6-0.

Selv om det ikke var alt, der gik Serena Williams' vej, så fik hun alligevel besejret landsmanden Sloane Stephens og er klar til kvartfinalen i French Open. (Foto: AP/Christophe Ena) Tennis Serena videre med stort besvær

Bacsinszky, der indtager en placering som nummer 24 på verdensranglisten, indledte med stor selvtillid. Hun nærmest udspillede Williams, som var uden den store energi.

Det lød halvhjertet, når amerikaneren inde på banen forsøgte at opildne sig selv.

Bacsinzky vandt første sæt og bragte sig også foran med 3-2 i andet sæt, men så tog kampen en drejning, og så var der til gengæld heller ikke så megen spænding.

Endelig er der noget at juble over for Timea Bacsinszky, der er gået så meget igennem før sin største kamp i dag (Foto: Zuma Press) Tennis Knust af kynisk far: Serena-modstanders uhyggelige fortid

Selv om Williams ikke var helt på toppen, så havde hendes slag så stor kvalitet, at Bacsinszky flere gange måtte se sig udspillet. Samtidig begyndte nerverne at melde sig hos den 25-årige schweizer, der begyndte at lave flere og flere fejl.

Serena Williams vandt kampens sidste 10 partier, og så måtte Bacsinszky ovenikøbet forlade Paris med et såkaldt æg, da hun tabte tredje sæt med 0-6.

I finalen møder Serena Williams tjekkiske Lucie Safarova. Safarova slog tidligere på torsdagen serbiske Ana Ivanovic.

Williams har vundet French Open to gange tidligere i karrieren. Første gang i 2002, og i 2013 triumferede amerikaneren for anden gang i Paris.

For Safarovas vedkommende er der tale om den første finale i grand slam-sammenhæng.

Serena Williams slog Victoria Azarenka (Foto: AP) Tennis Tæt på exit: Serena Williams vendte mod Azarenka

8 kommentarer
Vis kommentarer