Serena Williams vrister sig fri af regn og sætbold

Kristina Mladenovic tvang Serena Williams ud i en gyser i andet sæt af tenniskampen i French Open

Serena Williams spillede en gyser mod Mladenovic i tredje runde ved French Open (Foto: AP)
Serena Williams spillede en gyser mod Mladenovic i tredje runde ved French Open (Foto: AP)

Trods en lang regnafbrydelse på mere end to og en halv time lykkedes det Serena Williams at vinde i to sæt over franske Kristina Mladenovic.

Med en sejr på 6-4, 7-6 er verdensetteren som ventet videre til ottendedelsfinalerne ved grand slam-turneringen French Open.

Regn, lyn og torden afbrød opgøret lørdag klokken 15, da andet sæt skulle til at blive afgjort i tiebreak ved stillingen 6-6 i partier.

Rusland har udtaget Maria Sharapova til sommerens OL, selvom hun har karantæne. (Foto: All Over Press) OL 2016 Rusland udtager karantæneramte Sharapova til OL

Og det blev endnu mere spændende, da spillet blev genoptaget. 34-årige Serena Williams skulle bruge fem matchbolde til at sikre sejren, og undervejs overlevede amerikaneren også en fransk sætbold.

Topseedede Serena Williams var bagud 8-9, men endte med at vinde med 12-10 i den afgørende tiebreak.

- Hun spillede virkelig godt og tvang mig til at spille min bedste tennis, siger Serena Williams om den 23-årige Kristina Mladenovic, der var seedet som nummer 26.

I kvartfinalen skal Serena Williams møde ukraineren, Elina Svitolina, der er seedet som nummer 18.

I 2002, 2013 og 2015 vandt Serena Williams French Open.

Caroline Wozniacki er af amerikanske medie blevet kåret til den lækreste OL-atlet gennem tiden. (Foto: Finn Frandsen) Tennis Midt i krisen: Wozniacki kåret til lækreste OL-atlet nogensinde

4 kommentarer
Vis kommentarer