Serenas rørende hilsen til Caroline: Du er det bedste i år!

Serena Williams benyttede årsskiftet til at sende en sød hilsen til sin danske tennis-veninde, Caroline Wozniacki

Er der to, der har stået last og brast i 2014, så er det de to tennisstjerner Serena Williams og Caroline Wozniacki.

Den amerikanske tennisdronning og den danske tennisdarling er kommet tættere og tættere på hinanden i det forgangne år, og det lader til, at de to har opbygget et meget nært forhold.

Venskabet blev for alvor stærkere, da Serena stod klar med et par trøstende skuldre, efter Rory McIllroy på nærmest brutal vis havde aflyst det nært forestående bryllup med danskeren via en telefonopringning.

Serena Williams og Caroline Wozniacki til modeshow for Williams egen tøjlinje (Foto: AP) Tennis Wozniackis rørende brev til Serena: Du var der for mig

Siden har de to veninder været på ferie sammen, Williams stod klar på målstregen, da Wozniacki havde gennemført New York Maraton, ligesom de i efteråret var på hold sammen i en miniudgave af en Ironman.

Utallige fjollede beskeder har de to sendt til hinanden via sociale medier, og man fornemmede tydeligt, at de to havde opbygget et nært bånd.

Det kom til udtryk, da Serena var i Danmark i november, hvor hun blev bombarderet med spørgsmål om Caroline på det officielle pressemøde, og til sidst måtte amerikaneren joke med journalisterne for at få lov til at snakke om tennis.

Serena Williams var i højt humør (Foto: Claus Bonnerup) Tennis Serena i Herning: Måske bli’r jeg dansker!

Sammen har de to afsluttet et 2014, hvor et stærkt venskab er blevet etableret, og intet tyder på, at det bliver et venskab af kortere varighed.

Således benyttede Serena 2014's sidste dage til at sende nok en sød hilsen på Twitter til sin danske veninde.

'Jeg er glad for, at vi kom meget tættere på hinanden i år. Vi lærte, vi græd, og vi grinede. Du er det bedste, der er sket for mig i år. Jeg elsker dig', lyder den rørende besked til Wozniacki.

Her kan du se en video af de to veninder på stranden i sommers sidste år

Serena Williams og Caroline Wozniacki på stranden sammen i sommer. (Foto: Splash)

0 kommentarer
Vis kommentarer