Annonce:
Annonce:

Serenas træner: Hun kan være tilbage i Melbourne

- Tro mig: Er der en lille chance for at spille med der, så vil hun være der, siger Patrick Mouratoglou

Gravide Serena Williams savner tennisbanen. Her foreviger hun storesøster Venus under French Open i maj. Foto: All Over Press
Gravide Serena Williams savner tennisbanen. Her foreviger hun storesøster Venus under French Open i maj. Foto: All Over Press
Annonce:
Følg Tennis

LONDON (Ekstra Bladet): Mens alle hendes topkonkurrenterne håber, at Serena Williams’ fravær kan gøre vejen til en grand slam lidt nemmere for dem, gå hun selv derhjemme og svinger ketsjeren dagligt trods sin fremskredne graviditet.

Og noget tyder på, at de skal nyde deres Serena-løse grand slams, mens de kan. For meget tyder på, at den 35-årige amerikaner efter at have født i efteråret, allerede er tilbage i januar i Melbourne til Australian Open.

- Hun ville elske at være i stand til at spille tennis og have en baby på samme tid. Hun spillede i går og dagen før. Inde i hovedet er hun så hurtigt som muligt tilbage på banen, siger hendes træner Patrick Mouratoglou til Daily Mail.

Han vandt 10 grand slams på fem år med Williams og hjalp hende op til rekorden på 23 af slagsen, en mere end Steffi Graf i den nye æra.

Annonce:

- Hun må lytte til lægerne, men bliver det Australian Open, er det fint. Tro mig: Er der en lille chance for at spille med der, så vil hun være der.

- Hun er 100 procent sikker på, at hun vil gøre comeback. Det eneste spørgsmål, der lurer, er, at hun ikke før har prøvet at være mor, og det kan jo forandre meget i en kvindes liv, påpeger franskmanden.

Han kan da heller ikke dy sig for lige at kommentere John McEnroes tese om, at hun ville ligge omkring nummer 700, hvis hun spillede på herresiden.

- Med al respekt for McEnroe, så synes jeg ikke, det er interessant at vide, hvor godt en kvinde ville klare sig på herrernes tur. Ville du nogensinde gøre det i 100 meter løb?

Caroline afviser: Jeg vender ikke tilbage efter en fødsel

Efter dødsulykke: Williams i tårer afbryder pressemøde

Piotr om McEnroes udfald: Pinligt og sexistisk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: