Sexede Caroline drømmer om ny sportsmand

Og OL er godt sted at score, hvis man spørger Bjarne Riis

Caroline Wozniacki viser stolt fotos frem fra Sports Illustrateds Swinsuit Edition (Foto_ Splash News)
Caroline Wozniacki viser stolt fotos frem fra Sports Illustrateds Swinsuit Edition (Foto_ Splash News)

OL's mest sexede, den danske tennis-singlepige Caroline Wozniacki har dårlig tid, men hun har fortsat en drøm om at finde en ny kæreste, der gerne må være atlet.

Det var sitet, The Richest, som forleden havde den danske tennispige som førstepladsen på en liste over det forestående OL's mest sexede atleter.

Caroline Wozniacki er af amerikanske medie blevet kåret til den lækreste OL-atlet gennem tiden. (Foto: Finn Frandsen) Tennis Midt i krisen: Wozniacki kåret til lækreste OL-atlet nogensinde

Så et råd til alle mænd, der kan smedes til OL i Rio de Janeiro.

Igennem snart mange år har De Olympiske Lege vist sig at være et perfekt sted at score.

Det kan par som Carsten Mogensen/Mie Skov, Bjarne Riis/Anne Dorthe Tanderup m. fl. skrive under på.

I skrivende stund mangler der dog en dispensation til den pt. skadede danske tennispige og fanebærer, men det er formentligt kun en formsag, og så snart papirerne er i orden og udtagelsen konfirmeret, kan I godt kridte skoene.

- Jeg vil ikke udelukke, at jeg vil finde en anden, måske er en atlet, som jeg vil starte en familie med, siger Caroline Wozniacki i et interview med det amerikanske mandemagasin, Esquire, der har mødt singlepigen fra Avenue Princesse Grace på hendes hjemmebane i Monaco.

Artiklen fortsætter under de indlejrede tweets.

At drømmemanden gerne må være en sportsmand, fortælles der om efter beretningen om golfstjernen, Rory McIlroys ikke særlige 'mandfolkeagtige' brud og aflysning af parrets planlagde bryllup med et telefonopkald, efter at invitationerne var sendt ud.

Det betød også, at hjerteveninden, Serena Williams måtte i gang med at aflyse en planlagt polterabend.

Siden har Caroline Wozniacki ikke lagt forhindringer i vejen for diverse paparazzifotografer, når hun har datet et par store NFL-bøffer som J. J. Watt, Houston Texans og Ryan Kerrigan, Washington Redskins.

Senest har hun haft et eller andet kørende med tennislillebroderen, serbiens Marko Djokovic.

Se Caroline blive bodypainted her:

Hun vil gerne finde en mand, der er en mand, som hun måske kan få lov at tæske løs på.

I interviewet afslører hun stor begejstring for sin boksetræner, Poul Duvill. I hans studie måtte den tidligere mester, Thomas Damgaard somme tider agere sparringspartner, når pigen skulle fyre den af.

Trods en lang serie af skuffelser har hun igennem årene ikke kun spillet til langt over 100 mio. kroner på bankbogen. Der er også kommet en masse trofæer i hus , som hendes forældre har stående.

Som noget af det eneste, som hun har hængende på væggen, er et diplom for deltagelse i New York Marathon i 2014, hvor hun i 2014 løb på 3.26.33 timer og indsamlede over en kvart mio. kroner til Team for Kids, som hjælper børn af fattige forældre til at dyrke sport.

- Der var ingen, som troede på mig, da jeg fortalte om mine maratonplaner, men da min agent fortalte pressen om min start i New York Marathon, kunne jeg ikke bakke ud igen, siger Caroline Wozniacki, som med en bar skulder og lidt maveskind igen viser lidt hud i en fotoserier, som slet ikke er nærheden af den malede badedragt til Sports Illustrateds Swinsuit Edition.

Det er slut mellem Rory McIlroy og Caroline Wozniacki (Foto: AP) Tennis Rory dropper Caroline: Forlovelsen er forbi

Lindsey Vonn har netop været i Sverige, hvor hun blandt andet talte om bodypaint-billederne, der blev taget med Caroline Wozniacki (Foto: AP) Skisport Sagde ja til nøgenfoto, fordi Wozniacki gjorde

Caroline ved lancerings-gallaen for den nye udgave af Sports Illustrated. (Foto: All Over) Danske kendte Se nøgen Caroline få malet badedragt

Her kan du også komme bag kammeraet, da Wozniacki skød en fotoserie for JBS

1 af 2 Hvis ellers der kommer en dispensation skal caroline Wozniacki bære Dannebrog ved OL-indmarchen (Foto: Finn Frandsen)
2 af 2 Caroline Wozniacki viser stolt fotos frem fra Sports Illustrateds Swinsuit Edition (Foto_ Splash News)
58 kommentarer
Vis kommentarer