Sharapova-agent på knæ efter Wozniacki-hån: Undskyld, Caroline!

- Hvis han var en mand, så ville han også undskylde offentligt, mener Piotr Wozniacki om en personlig mail fra amerikaneren, der hånede hans datter

Sådan reagerede Wozniacki og Serena Williams på afsløringerne om Sharapovas doping sidste år. Video: AP
Følg Tennis

’Jeg er virkelig ked af det, og jeg håber, du kan tilgive mig’.

Ordene kommer fra Maria Sharapovas agent Max Eisenbud i en personlig mail til Caroline Wozniacki, som Ekstra Bladet har læst.

Heri er amerikaneren, der har været tennisstjernens agent, siden hun var 12 år, helt nede på knæ efter sine hånende bemærkninger i New York Times for et par uger siden.

Her kaldte han danskeren og polske Agnieszka Radwanska for ’journeymen’ (omrejsende håndværkere, red.), som aldrig havde vundet en grand slam og nu forsøgte at holde Sharapova ude af de næste for selv at have en chance.

Det gjorde han i vrede over de to topspilleres kritik af tildelingen af wildcards til den dopingdømte russer. Siden måtte Eisenbud ifølge Daily Mail stå skoleret for WTA-præsident Steve Simon, og nu går han altså bodsgang. Overfor dem begge, erfarer Ekstra Bladet.

I sin mail skriver agenten, at han ikke havde ’sit stolteste øjeblik’, da han i interview-situationen var ’meget følelsesladet, ikke rationel og bare virkelig stupid’, mens han fremsatte sine fornærmelser.

Han undskylder overfor både Caroline, hendes familie og hendes team, ligesom han fremhæver, at ’hendes utrolige karriere’ vil fortsætte og en dag bringe hende i sportens Hall of Fame.

Carolines far og træner, Piotr Wozniacki, er dog ikke særligt imponeret:

- Hvis han var en mand, så ville han også undskylde ude i den offentlighed, hvor han sagde de ting, siger han og gætter på, at der kan ligge flere dagsordener bag.


Eisenbud er således vicepræsident for tennisdivisionen i det store, globale sportsmarketingfirma IMG, som har en lang række topspillere som klienter, heriblandt Radwanska.

Måske krydser Wozniackis og Sharapovas veje søndag eftermiddag, hvor de begge er på programmet i Mutua Madrid Open. Russeren på den største bane, Manolo Santana, danskeren på den næststørste, Arantxa Sanchez.

Sharapova er med i den store Premier Mandatory-turnering på – et wildcard.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind