Sharapova deler telefonnummer med sine fans

Tennisspilleren Maria Sharapova lagde lørdag sit telefonnummer ud på de sociale medier

Maria Sharapova trak sig tidligere på året tilbage som tennisspiller efter en flot karriere, der dog i de sidste år blev skæmmet af en dopingdom. Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix
Maria Sharapova trak sig tidligere på året tilbage som tennisspiller efter en flot karriere, der dog i de sidste år blev skæmmet af en dopingdom. Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix
Følg Tennis

Kunne du godt tænke dig at få Maria Sharapovas nummer? Så behøver du ikke at lede længe.

For natten til lørdag dansk tid delte hun det med med sine millioner af følgere på de sociale medier. Hvorfor? Fordi hun er ved at være træt af coronaisolation og mangel på kontakt med andre mennesker.

Derfor inviterede den tidligere tennisdronning sine mange fans til at skrive hende en sms. Med tanker, spørgsmål eller måske bare en god opskrift:

'Jeg har ikke blot fået et 310-nummer (områdekoden, der bl.a. dækker Santa Monica og Malibu i Los Angeles, red.),, men jeg deler det også med dig - send mig en sms! 310-564-7981.'

'Det er sandt. Fortæl mig, hvordan du har det, stil mig spørgsmål, eller du kan bare sige hej. Gode opskrifter er også velkomne,' skriver hun i sit opslag.

Hvor mange, der rent faktisk fik et svar fra russeren, er ikke til at vide. Men du kan jo selv gøre forsøget. Husk blot +1 for USA.

32-årige Maria Sharapova gik på tennis-pension i februar efter hele 19 år på WTA-touren. Hun nåede at vinde alle fire Grand slams (French Open to gange), sæsonfinalen en enkelt gang og Fed Cup med Rusland.

Sharapova har i alt toppet verdensranglisten i 21 uger og ligger nummer tre på alletiders indtjeningsliste med præmiepenge for 265 millioner kroner.

Med omfattende model- og reklamevirksomhed har hun dog ifølge Forbes tjent næsten det tidobbelte i sin karriere.

Forsikret mod virus - får giganterstatning

Forbund: Drop al tennis

Officielt: Årets Wimbledon er aflyst

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+