SI-redaktør: Vi har længe villet have Caroline

- Hun er den perfekte krydsning mellem skønhed og atletisk udtryk, siger MJ Day

Endelig lykkedes det at få Caroline med i Swimsuit Edition. Det har været et ønske i flere år (Privatfoto)
Endelig lykkedes det at få Caroline med i Swimsuit Edition. Det har været et ønske i flere år (Privatfoto)

Ideen om at få Caroline Wozniacki til at stille op til en fotoserie i bikini er langt fra af nyere dato. Det afslører MJ Day, assisterende chefredaktør hos Sports Illustrated overfor New York Daily News.

Hun fortæller avisen, at hun har ønsket at få Caroline Wozniacki med i Swimsuit Edition ’i en del år’, men at det ikke har passet ind i danskerens kalender før nu.

Caroline Wozniacki vækker ikke overraskende opsigt verden over med sine nye bikini-billeder(Privatfoto) Tennis Wozniacki-billeder går verden rundt: Hun er pivfræk

- Vi har altid ønsket at have det atletiske element med i udgaven, og vi er begejstrede over, at have hende med. Hun er så smuk og så succesrig i sin sport. Hun er den perfekte krydsning mellem skønhed og et atletisk udtryk.

 

Vanen tro er udgaven i øvrigt blevet kritiseret for utidlig sammenblanding af sport og modelbranche, men lidt overraskende går en af feminismens fremmeste forkæmpere – i alt fald indenfor tennissporten, legenden Billie Jean King, imod den strøm:

Carolines brand er 'hot' igen (Foto: Planet Photos) Tennis Helt vanvittigt med Carolines bikinibilleder

- Jeg er stolt af Caroline og glad for at se hende gøre de ting, hun har lyst til udenfor tennis. Hun ved, hvor vigtigt det er, at forpligte sig på sine mål og give sig selv i alt, hvad man gør, roser hun.

Jim Lyngvild giver ikke meget for Caroline Wozniackis billedserie, som han finder vulgær og langt fra elegant. Foto: Twitter/Caroline Wozniacki Tennis Oprørt over Wozniacki-billeder: Hun ligner en prostitueret

Caroline Wozniacki tilbragte mandag en del tid i det store telt på Herald Square, hvor hun og de øvrige modeller poserede til fan-fotos og skrev autografer.

Tirsdag morgen stillede hun så op i Today Show på NBC, det mest sete formiddagsprogram med godt fem millioner seere, for at fortælle om begivenheden.

Tennis Ryster på hovedet af bikini-kritik: Mangler du en penis, Jim?

Her kan du se Caroline i et fotoshoot for JBS

Her viser Wozzy sig frem i bikini sammen med Serena Williams (Video: Splash)

0 kommentarer
Vis kommentarer