Sidste chance: Wozniacki i duel med hjemmebanehåb

Søndag møder Wozniacki en serbisk kvalifikationsspiller. En dansk sejr sikrer møde med hjemmebanehåb

Caroline Wozniacki har endnu et spinkelt håb om en plads i sæsonfinalen. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki har endnu et spinkelt håb om en plads i sæsonfinalen. (Foto: AP)

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki får både modstand fra lægterne og fra sin modstander, hvis danskeren formår at spille sig frem til anden runde i WTA-turneringen China Open, der afvikles i Beijing.

Wozniacki er storfavorit i sin kamp mod den serbiske kvalifikationsspiller Bojana Jovanovski i første runde, og en sejr til danskeren vil sikre et møde mod hjemmebanehåbet Qiang Wang, der har fået et wildcard til turneringen.

Kinesiske Wang, der er nummer 110 på verdensranglisten, overraskede i sin kamp i første runde ved at slå amerikaneren Varvara Lepchenko i tre sæt, skønt amerikaneren ligger 65 pladser højere oppe på verdensranglisten.

Se også: Venus stryger forbi Caroline efter skade

Formår ottendeseedede Wozniacki at spille sig forbi både serberen og kineseren, venter der - hvis seedningerne holder - et møde med tyskeren Angelique Kerber, som Wozniacki besejrede sidste uge i Tokyo.

Opgøret mellem Caroline Wozniacki og Bojana Jovanovski i turneringen, som danskeren vandt i 2010, er programsat til at gå i gang tidligst klokken 13.30 dansk tid søndag eftermiddag.

Wozniacki har fortsat et spinkelt håb om at nå sæsonfinalen, hvor de otte bedste kvinder på listen Road to Singapore kvalificerer sig.

Her er danskeren lige nu nummer 13, og derfor er hun tvunget til at nå langt i China Open, hvis en plads til den prestigefyldte turnering senere på året skal bookes.

Se også: Sidste udkald for Caroline Wozniacki

50 kommentarer
Vis kommentarer