Annonce:
Annonce:

Skideballe fra Wozniacki: Dommeren var arrogant

Caroline Wozniacki var lodret uenig i den linje, dommeren lagde i kampen mod Kiki Bertens

Se matchens højdepunkter her. Video: AP/SNTV
Annonce:
Følg Tennis

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Caroline Wozniacki var godt gammeldags vred på kampens dommer, franske Renaud Lichtenstein, efter sin kamp mod Kiki Bertens, der blev præget af en del udvekslinger mellem danskeren og manden i stolen.

- Jeg synes ikke, han gjorde det godt i dag. Jeg har også fået flere sms’er fra folk, der har kommenteret kampen. De siger alle, at det var dårlig stil af ham.

- Man kan godt være kontant, men man behøver ikke være arrogant, og det føler jeg, at han var i dag. Der er en pæn måde at sige tingene på, og det gjorde han ikke, sagde hun og listede flere eksempler op.

- Hvis man er ved at serve, og folk bliver ved med at råbe og skrige, så er det hans job at få folk til at falde lidt ned. Det er fint nok, at folk er oppe at køre, men efter fem-seks sekunder beder du dem tie stille, så du får lov at spille videre.

- Han skulle have været bedre i kontrol.

Annonce:

- Det samme gjaldt de våde linjer. Jeg vil gerne spille videre, ikke mindst når jeg er foran, men jeg vil ikke falde og brække benet på en bane, hvor det er nemt nok at tørre det af. Det ville han ikke gøre, for det ville ikke nytte, sagde han.

- Jeg har haft problemer med min ankel, så det er noget, jeg er meget påpasselig med. Det kan forebygges, og Kiki sagde også til ham efter kampen, at banen var våd og farlig.

- Han gjorde det ikke godt i aften.

- Der var mange reaktioner på de sociale medier. Er du ikke bange for, at din opførsel kan betyde noget i forhold til dit brand? At du måske nogle gange skulle bide noget af det i dig?

- Man skal ikke bide noget i sig, hvis man føler sig uretfærdigt behandlet. Hvis en dommer er fair overfor begge spillere, så er det helt okay, men hvis han er decideret arrogant over dig, er der ingen grund til at have en dommer.

- Hans arbejde er at have kontrol over begge spillere men også over publikum. Du har ret til som spiller at gå op til ham og sige, at der er et problem. ’Gør noget ved det’. Det er hans arbejde.

- Du har challenge i forhold til linjekendelser. Hans arbejde er at have styr på banen.

Annonce:

- Kan du klage over ham?

- Ja, du kan godt klage, og de går så ind og laver en gennemgang. Hvis du som spiller har ret, kommer han ikke til at dømme dine kampe igen.

Om selve det sportslige sagde hun om sejren på 6-4, 6-3:

- Vi spiller begge ret godt fra starten. Man skal lige vænne sig til boldene om aftenen. Det er en lidt anden følelse.

- Jeg følte mig mere tilpas fra starten i denne kamp og fik godt gang i returneringerne. Og når vi endelig var i duellerne følte jeg mig lidt mere oven på. Men hun begyndte at serve bedre og få flere førsteserver ind, så det gjorde det lidt sværere. Jeg syntes, jeg spillede en forholdsvis god kamp.

- Jeg brød hende, da det var tid. Det var rart at bryde tidligt især i andet sæt, for der var hun ved at få bedre styr på sine førsteserver, så det ville blive sværere at bryde hende.

Vred Caroline smed med ketsjeren og knuste hollænder

Far bakker irriteret Caroline op: Godt at hun får det ud

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: