Skistjernen Vonn: Wozniacki forstår mig

Lindsey Vonn fortæller, hvordan hun og Caroline Wozniacki mødte hinanden

Lindsey Vonn dannede par med Tiger Woods, og det var da også på golf-banen, at hun blev veninde med Caroline Wozniacki (Foto: AP)
Lindsey Vonn dannede par med Tiger Woods, og det var da også på golf-banen, at hun blev veninde med Caroline Wozniacki (Foto: AP)

Caroline Wozniacki er kendt over hele verden, og det har givet mange kendis-venner til danskeren.

Seneste i rækken er den amerikanske skistjerne Lindsey Vonn, der har vundet OL og VM i styrtløb.

Amerikaneren var på tilskuerpladserne til Wozniackis to sidste kamp i Wimbledon, og nu forklarer Vonn om sit venskab med danskeren.

- Jeg mødte hende til en golf-turnering, og vi sms'er en masse, siger Vonn i et interview med USA Today.

Lindsey Vonn i hendes rette element (Foto: AP)
Lindsey Vonn i hendes rette element (Foto: AP)

Tiger Woods og Lindsey Vonn offentlige gjorde søndag, at de ikke længere er et par. (Foto: AP) Golf Tiger Woods: Søvnløs efter brud med kæresten

- Det er første gang, at jeg faktisk har haft mulighed for at se hende, for jeg har ikke været til nogen turneringer, siden jeg blev skadet, siger Vonn.

- Vi er kvinder i sport, og vi har meget til fælles. Det er dejligt at have en ven, der forstår det svære ved at være i søgelyset og træne hårdt og konkurrere, siger Vonn.

Tennis Kæmper mod Wimbledon: Wozniacki er en heltinde

Med Wozniacki ude af Wimbledon har Vonn kastet sig over andre favoritter i turneringen.

- Desværre er min favorit Caro jo ude, så nu tror jeg på Serena. Hun virker som et godt bud, og jeg tror ikke, at nogen vil sige mig imod. Hun er ret dominerende, siger Vonn, der også selv kan svinge ketcheren.

- Jeg har været bedre, for jeg har ikke spillet efter mine to knæ-operationer. Jeg er ikke dårlig, men heller ikke fantastisk. Jeg er nok bedre i mine tanker, end jeg er i virkeligheden, siger Vonn.

- Første gang jeg var her, der gav Martina Navratilova mig en træningstime, og jeg var så dårligt, at jeg undskyldte 100 gange til hende, siger Vonn.

- Det er svært at spille på græs, for der hopper bolden anderledes. Jeg kan godt lide at slå hårdt og komme ud med aggressioner, siger Vonn, der også har skullet af med kærestesorger.

Ekstra Bladet har undersøgt, om Wozniacki har grund til at brokke sig (Foto: AP) Tennis Har Wozniacki ret? Her er tallene bag kritikken

Lindsey Vonn var caddie for Tiger Woods i US Masters i april 2015 (Foto: AP)
Lindsey Vonn var caddie for Tiger Woods i US Masters i april 2015 (Foto: AP)

Caroline Wozniacki var caddie for Rory McIlroy i US Masters 2014 (Foto: AP)
Caroline Wozniacki var caddie for Rory McIlroy i US Masters 2014 (Foto: AP)

Hun har nemlig det til fælles med Caroline Wozniacki, at hun tidligere har haft en af verdens to bedste golf-spillere som kæreste.

Mens Caroline Wozniacki sidste sommer blev forladt af Rory McIlroy, så slog Lindsey Vonn og Tiger Woods op i foråret.

- Jeg har det godt nu. Jeg har god støtte omkring mig, og vi sluttede fredeligt. Det holdt bare ikke for os, siger Vonn.

Skistjernen kan måske snart linke Wozniacki til endnu en kendis. I hvert fald har Vonn også kontakt til fodboldspillere fra USA, der netop har vundet VM med finale-sejr over Japan.

- Jeg sms'ede med Abby Wambach efter kampen, og hun var helt oppe at køre. Det er fantastisk, hvad de har præsteret. Hver gang kvinder kan levere store sportsresultater, så hjælper det kvinder. Hvad de har gjort er meget inspirerende, siger Vonn.

Caroline Wozniacki røg igen ud af fjerde runde i Wimbledon, men det er hendes kommentarer, der skaber overskrifter (Foto: AP) Tennis Efter exit: Wozniacki skaber overskrifter i England

Foreløbig kan Caroline Wozniacki dog koncentrere sig om at hænge ud i London.

Her hang hun i aftes ud med Serena Williams og rapperen Draka på Novikov Restaurant.

Rapperen havde været på besøg på Wimbledons Centre Court og efterfølgende dukkede han altså op i byen sammen med to af de helt store spillere.

Mens Wozniacki var ude af turneringen, spillede Serena Williams sig tirsdag i semifinalen, hvor Maria Sharapova venter.

26 kommentarer
Vis kommentarer