Skrev historie i Miami: Endestation for tenniskomet

Efter stime af sejre over etablerede stjerner tabte den amerikanske outsider Danielle Collins til Ostapenko

Semifinalen i Miami Open blev endestationen for amerikanske Danielle Collins. Foto: Wilfredo Lee/AP
Semifinalen i Miami Open blev endestationen for amerikanske Danielle Collins. Foto: Wilfredo Lee/AP

Den amerikanske tennisspiller Danielle Collins må vente lidt endnu på sin første WTA-titel.

Det blev således ikke til en plads i finalen i Miami Open for 24-årige Collins, der meget overraskende havde spillet sig frem til semifinalen mod lettiske Jelena Ostapenko.

Efter sejre over stjerner som Venus Williams og den olympiske mester Mónica Puig måtte verdensranglistens nummer 93 natten til fredag se sig besejret med 6-7 og 3-6 af Ostapenko.

Finalen bliver derfor et møde mellem Ostapenko og amerikanske Sloane Stephens, der i sin semifinale slog Victoria Azarenka.

Lettiske Jelena Ostapenko er klar til finalen i Miami Open efter en sejr over outsideren Danielle Collins. Foto: Wilfredo Lee/AP
Lettiske Jelena Ostapenko er klar til finalen i Miami Open efter en sejr over outsideren Danielle Collins. Foto: Wilfredo Lee/AP
 

Det helt store samtaleemne har alligevel været Danielle Collins, der trods sine 24 år aldrig har været i nærheden af at levere et topresultat på WTA Touren før nu.

For nylig nåede Florida-spilleren ottendedelsfinalerne i Indian Wells, og i denne uge skrev hun historie, da hun som den første kvalifikationsspiller i Miami Open spillede sig frem til semifinalerne.

Første sæt mod Jelena Ostapenko blev da også en gyser, der måtte afgøres i tiebreak. Her viste letten sig som den stærkeste og vandt 7-1. I andet sæt gjorde Ostapenko til gengæld kort proces.

Finalen i Miami Open spilles lørdag.

Nicklas Bendtner er ifølge fodboldmagasinet World Soccer ikke blandt de 500 vigtigste spillere i verden. Det er der til gengæld otte landsholdskolleger, der er. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Otte danskere på fornem liste: Men hvor er Bendtner?

Venus Williams på vej hen til sin stol efter at have tabt første sæt af kvartfinalen mod Danielle Collins. Foto: AP Tennis Ukendt amerikaner banker tennisstjernerne i Miami

Sofya Zhuk skulle bruge 12 matchbolde til at slå sig i tredje runde. Foto: All Over Press Tennis Ny tennis-komet har et stort idol: Jeg køber Carolines kjoler

5 kommentarer
Vis kommentarer