Skuffet Caroline fighter videre: Jeg har stadig nogle år i mig

Wozniacki har ikke tænkt sig at lægge ketsjeren på hylden lige foreløbig, forsikrede hun i nederlagets stund

Skuffelsen prægede både ansigt og stemme, da Caroline Wozniacki efter sit nederlag blev interviewet af TV3 Sport. Men med en lille bisætning fik hun også fortalt, at hun ikke er færdig på topplan lige med det første. Mange skeptikere har ellers luftet tanken om et snarligt karrierestop.

- Jeg tror stadig på mig selv, og jeg har stadig nogle år i mig, sagde hun.

- Men det har ikke været det bedste år, og jeg har også været uheldig. Det har været hårdt, og det har været op ad bakke. På et tidspunkt må det vende, sagde hun.

Mens det første var med adresse til ankelskaden og formentlig også til en række uheldige lodtrækninger, var det sidste møntet på hardcourt-sæsonen, hvor hun normalt er bedst tilpas.

55476881.jpg 

Om nederlaget til Kuznetsova sagde hun:

- Hun presser mig godt og hæver niveauet på de vigtigste tidspunkter. Jeg startede lidt langsomt men havde forholdsvis godt styr på serv og returneringer, men i åbent spil var hun lidt bedre, når det gjaldt.

Nederlaget betyder, at hun nu ryger ud af top-50, men det fylder ikke meget i tankerne, sagde hun lidt senere til ritzau:

- På nuværende tidspunkt tror jeg, det er ligegyldigt. Jeg er alligevel ikke seedet i turneringerne, så om jeg ligger 40 eller 50 betyder ikke så meget.

regn wimbledon

Her laver Wozniacki ellers et flot vinderslag:

Kenneth Carlsen: Caroline blev lidt for passiv

Ude af top-50: Wozniacki i tidligt Wimbledon-exit

55476307.jpg 

25 kommentarer
Vis kommentarer