Slikmunden Caroline bliver chokoladepige

- Det er fantastisk. Jeg elsker chokolade, og jeg tror, det er den perfekte aftale til mig, siger Caroline Wozniacki om ny stor aftale med Godiva

Her kan du se Wozzy i forbindelse med hendes seneste arbejde for Sport Illustrated (Video: Splash)

Roger Federer har gået og stukket lidt til hende og lagt små chokolade-teasere i form af vareprøver fra sin egen sponsor, Lindt. Nu kan Caroline Wozniacki drille tilbage.

Den danske tennisstjerne og erklærede slikmund indgår nemlig nu en eksklusiv og - erfarer Ekstra Bladet - temmelig lukrativ aftale med schweizernes belgiske konkurrent, Godiva.

- Det er fantastisk. Jeg elsker chokolade, og jeg tror, det er den perfekte aftale til mig, siger hun til Ekstra Bladet om sponsor-aftalen, som hun længe har bedt sin manager om at lande.

Tennis Ryster på hovedet af bikini-kritik: Mangler du en penis, Jim?

- Jeg vil gøre det bare for produkterne. Penge er ligegyldigt, jokede hun således i Wall Street Journal efter US Open i september.

Nu er den altså hjemme, og John Tobias er glad for at kunne levere varen.

- Det er faktisk en ret unik aftale, for Godiva er ikke gået ind i den slags individuelle sponsorater før, fortæller han.

Caroline Wozniacki er i forvejen i New York og kunne i dag være med til at præsentere sponsoratet, der angiveligt indeholder en hel del søde elementer.

Caroline Wozniacki vækker ikke overraskende opsigt verden over med sine nye bikini-billeder(Privatfoto) Tennis Wozniacki-billeder går verden rundt: Hun er pivfræk

- Det er sjovt at se, hvordan chokolade bliver lavet. Jeg har en sød tand, så det er perfekt, siger hun.

- Jeg glæder mig til et forhåbentligt langt samarbejde med dem, og til at prøve at være med til at lave nogle nye kollektioner af chokolade. Det kunne være rigtig sjovt.

Godiva, der blev grundlagt i 1926 i Bruxelles, laver nogle af verden mest eksklusive kollektioner med Godiva 'G' Collection som en af de absolut dyreste.

Firmanavnet kommer fra Lady Godiva, en adelig kvinde, der for omkring 1.000 år siden ifølge sagnet red nøgen gennem Coventry i England for at protestere mod sin egen mands økonomiske udbytning af sine undersåtter.

Carolines brand er 'hot' igen (Foto: Planet Photos) Tennis Helt vanvittigt med Carolines bikinibilleder

- Lady Godiva var en kvinde, der stod op for sine idealer og var et forbillede for andre. Jeg tror, vi er et godt match, siger Caroline med et smil, der blotter mere end en enkelt, sød tand.

Her kan du se Caroline i et fotoshoot for JBS

Her viser Wozzy sig frem i bikini sammen med Serena Williams (Video: Splash)

0 kommentarer
Vis kommentarer