Slukøret Caroline: Hun var bare bedre

- Bliver hun ved med at spille på det niveau, har hun en god chance mod Serena, mente en lavmælt Wozniacki efter sin ydmygelse mod Johanna Konta

Caroline Wozniacki kunne intet stille op mod overmagten i skikkelse af hårdtslående Johanna Konta. Foto: Ap
Caroline Wozniacki kunne intet stille op mod overmagten i skikkelse af hårdtslående Johanna Konta. Foto: Ap

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Hun var klædt helt i sort, Caroline Wozniacki, og det var sådan set en meget passende farve til situationen. For hun mødte pressen efter en veritabel afklapsning og en sjælden ydmygelse mod Johanna Konta, der fra 3-3 tog otte partier i træk, før hun vandt 6-3, 6-1.

- Hvad sker der i den fase, hvor hun tager otte partier i træk?

- Hun spiller virkelig godt, går efter linjerne og rammer dem. Hun lægger pres på mig med sine server, og jeg ved, at jeg selv skal serve på højt niveau. Jeg går måske lidt for meget efter dem og prøver at lægge dem lidt for yderligt. Men hun var bedre end mig i dag, lød det lavmælt og med et skuldertræk.

- Overvejer du en plan B, da du sidder på stolen efter første sæt? Tænker du over, hvordan du kan kaste grus i hendes maskine?

- Hm. Jeg ved, at jeg skal serve og returnere godt, men jeg har ikke mange chancer i hendes servepartier. Hun bliver ved at holde niveauet. Jeg prøver at træde lidt tilbage og få flere returneringer ind, men..

- Hun spiller på et virkeligt højt niveau. Hun har troen og selvtilliden. Bliver hun ved at spille sådan, så har hun også en god chance mod Serena, sagde Caroline Wozniacki med adresse til en formodet kvartfinale mellem de to hardhittere.

- Jeg bliver ved at kæmpe til det sidste, og det er det eneste, jeg kan gøre, men jeg kom ikke rigtigt til noget, konstaterede hun.

- Hvilken følelse forlader man banen med efter sådan en øretæve?

- Den samme som ved alle nederlag. Der er ikke nogen forskel, lød svaret med endnu et skuldertræk.

- Kan du tage noget med herfra?

- Man lærer hele tiden noget. Man skal selvfølgelig overveje, hvad man skal gøre næste gang, man møder en spiller som hende, som det kører for. Og så må jeg prøve at gøre det bedre næste gang.

Caroline Wozniackis næste opgaver er i Doha i Qatar og Dubai.

Johanna Konta møder i næste runde russiske Ekaterina Makarova. En spiller, som Wozniacki har slået syv gange i lige så mange opgør. Men den fjerde runde var hun altså meget langt fra at nå frem til.

Konta lavede 31 rene vindere mod Wozniackis seks, og de tal fortæller lidt om en særdeles trist eftermiddag for Caroline.

Se også: Wozniacki ydmyget og færdig i Australien

Se også: Caroline topper vigtig statistik

Se også: Undrende Caroline: Kom nu videre, Rory

Se også: Wozniacki-humor giver knubs: 'Fatter ikke de hoppede på kænguru-løgnen'

12 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere