Slukøret Caroline: Jeg var bare målmand

- Pludselig ramte hun skiven, og det eneste, jeg kunne gøre, var at fighte og prøve at hænge på, lød Caroline Wozniackis forklaring

Caroline Wozniacki hang med skuffen mod Jula Görges. Foto: AP
Caroline Wozniacki hang med skuffen mod Jula Görges. Foto: AP

Caroline Wozniacki var på en og samme tid både slukøret og nøgtern på sit pressemøde efter den dramatiske kolbøtte og nederlag til Julia Görges, der tabte ni af de første partier, vandt de næste seks og kom foran 5-1 i tredje sæt, før hun lukkede til 6-4.

- Jeg startede godt og fik en masse server og returneringer ind, mens hun lavede en del uprovokerede fejl. Jeg følte, at jeg pressede hende og spillede ret godt, sagde hun.

- Pludselig ramte hun skiven, og det eneste, jeg kunne gøre, var at fighte og prøve at hænge på. Jeg tror, at hun følte, at hun ikke havde noget at tabe og bare kunne gå efter det, tolkede hun forvandlingen ved stillingen 6-1, 3-0.

- Hun begyndte at serve stort, og jeg kunne bare være målmand på mine returneringer og prøve at få dem dybt tilbage. Jeg missede en let baghånd ved 4-5, 30-30, og det skal selvfølgelig ikke ske på det tidspunkt, sagde hun om sin sidste chance for at komme tilbage, før tyskeren lukkede med et es.

Caroline Wozniacki har nu en uge på australsk grund, hvor hun kan få flere kampe frem mod Australian Open, der starter i Melbourne den 16. januar.

- Jeg føler, at jeg har fået nogle gode kampe her og har fået lidt fornemmelse af, hvor jeg står. Jeg har også spillet rigtigt godt her undervejs, og det kan jeg forhåbentlig bygge videre på i Sydney, sagde hun.

Caroline Wozniacki førte komfortabelt med ét sæt og 3-0 i point i andet sæt, men smed til sidst sejren. Foto: All Over Press Tennis - 5. jan. 2017 - kl. 09:06 Wozniacki i kæmpe sammenbrud

Se også: Fik pludselig en SMS: Arrangører stressede Caroline før triumf

Michael Mortensen forudser en meget stor sæson for Caroline Wozniacki, mens Tine Scheuer tager lidt flere forbehold. Foto: AP Tennis - 25. dec. 2016 - kl. 12:49 Konkurrenter i dopingkarantæne og på barsel: Caroline kan gå i top-tre

54 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere