Spillede i 40 grader: Kogt Caroline forbander vind og vejr

Efter nederlaget i maratonkampen mod Barbora Strycova vil danskeren rejse sig i Melbourne

Caroline Wozniacki er skuffet over nederlaget til Barbora Strycova i Apia International, men fortrøstningsfuld før Australian Open.

- Jeg er aldrig kommet længere end kvartfinalen her i Sydney. Jeg ville selvfølgelig ønske, at jeg havde vundet i dag. Men det er egentlig okay. Og nu får jeg nogle dages hvile før Melbourne, siger hun til Ritzau.

- Jeg føler mig i fin form. Så det er irriterende at tabe en kamp som i dag, hvor jeg egentlig synes, at vi begge spiller god tennis forholdene taget i betragtning.

Kampen blev spillet i 40 graders varme i Sydney og varede i mere end tre og en halv time. Tjekken, der er placeret én plads bedre end Wozniacki på verdensranglisten, vandt 7-5, 6-7, 6-4.

 

- Det var virkelig varmt at spille derude i dag. Bolden flyver meget rundt, når der er så varmt og samtidig kommer sidevind, siger danskeren.

Caroline Wozniacki fik behandling for problemer med sin højre ankel under kampen, men melder sig helt klar til Australian Open.

- Det var noget tape, der trykkede på akillessenen, så jeg skulle bindes op igen, men der er ikke noget at være bekymret for, siger hun.

I næste uge venter Australian Open, og Caroline Wozniacki har store forventninger til et godt resultat inden turneringen.

- Serena Williams er selvfølgelig favorit i Melbourne, men jeg stiller kun op i turneringen for at vinde.

Der trækkes lod til Australian Open på fredag.

Caroline Wozniacki har tjent over 150 millioner kroner i rene præmiepenge. Senest vandt hun en turnering i Hongkong, og selvfølgelig er sponsorer som Rolex og Adidas med på billedet. Foto: AP Sport og Spil Pengenes Top 20: Caroline giver stadig drengene baghjul

45 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere