Sportstjerner fanget på kyssebillede

Tennisstjernerne Nick Kyrgios og Anna Kalinskaya kysser og spiser tacos sammen

Anna Kalinskaya, t.v., har været ude med Nick Kyrgios. Foto: Rafiq Maqbool/Ritzau Scanpix
Anna Kalinskaya, t.v., har været ude med Nick Kyrgios. Foto: Rafiq Maqbool/Ritzau Scanpix

Den australske badboy Nick Kyrgios kan være en satan på banen, men åbenbart blød som smør udenfor.

Således er den temperamentsfulde tennisstjerne blevet spottet i det mexicanske ferieparadis Acapulco sammen med sin russiske flamme Anna Kalinskaya, der selv er ved at skabe sig et navn på WTA-touren.

De to er blevet set i byen sammen, hvor de gik efter tacos - og Kyrgios plantede et kys i panden på sin 21-årige udkårne.

Der har været talrige rygter om parret før dette, og det hele startede, da Kyrgios ud af det blå sad og overværede hendes kamp i Citi Open i Washington tilbage i august.

Siden har der været et par Instagram stories, der har givet indikationer om et kærligt forhold, og for nylig, da Kalinskaya gik på den røde løber til et event i Acapulco og delte billedet, skrev Kyrgios en drillende kommentar om, at 'hun kun havde haft 25 minutter til at gøre sig klar. Efterfulgt af lige så spøgefulde emoji-ikoner.

Tidligere har Kyrgios datet en anden tennis-profil, nemlig Ajla Tomljanović.

 

Golf Flasher store bryster for spillerne

Foto: Fire on Ice, Will Burgess/Reuters/Ritzau Scanpix og Jens Rosenfeldt/Polfoto Sport KÆMPE galleri: 17 Sportsstjerner uden tøj

Foto: Shutterstock - Fotomontage: Anne-Marie Dyrkilde Sport Vildt sports-år i vente: Her er den billigste tv-løsning

Kyrgios blev få dage forinden buhet fra banen i Mexico, da han måtte trække sig med en skade. Den 24-årige badboy har et dårligt ry, fordi han har svært ved at kontrollere sin indre ild, og tilskuerne troede ikke, han var ramt.

Han har svaret igen ved at kalde dem respektløse.

- Jeg kunne ikke være mere ligeglad. Jeg er ikke frisk, men jeg prøvede.

Delonte West ser ud til at være ilde tilredt. Videograb fra privatvideo Anden sport Tjente 100 mio. - nu lever han på gaden

Eriksen og co. kan ses gratis via bettingsites. Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix Sport Hemmeligt trick: Se Eriksen - gratis

Italiensk fodbold Spillerfrue deler intim fotobog