Stegende hede får Wozniacki til at justere inden første kamp

Caroline Wozniacki skal spille natten til tirsdag spille i næsten 40 grader på den bane, hvor hun sidste år blev sendt hjem efter første runde

Caroline Wozniacki spillede forleden i over tre timer i meget høj varme, og det kan komme hende til gode tirsdag. Foto:AP
Caroline Wozniacki spillede forleden i over tre timer i meget høj varme, og det kan komme hende til gode tirsdag. Foto:AP

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Sidste år tabte Caroline Wozniacki i første runde på Hisense Arena efter klart at have ført kampen mod Yulia Putintseva. Nu vender hun tilbage til anlæggets tredjestørste bane.

Hendes kamp i første runde mod den australske underdog Arina Rodionova er således programsat som den tredje på programmet, og det betyder, at hun formentlig kommer i ilden cirka klokken 15, eller 05 om morgenen dansk tid.

Meteorologerne lover et hedeslag med op mod 40 graders varme, men det passer ikke Caroline Wozniacki så dårligt.

- Jeg rammer åbenbart altid hedeslagene hernede, så det er jeg vant til. Men i sidste uge fik jeg spillet mod Barbora Strycova i Sydney i samme temperatur og ved, at jeg kan klare det, så det er fint, siger hun.

Det betyder samtidig, at hun skal justere trykket i sine ketsjere efter forholdene. Normalt spiller hun med et tryk på 23,5 kilo, men i høj varme foretrækker hun at gå op på 25 kilo.

Selv om kampene i lighed med favoritunderlaget ved US Open foregår på hardcourt, er hun ikke helt så godt tilpas i Melbourne, som hun er i New York.

- Boldene flyver hurtigere i US Open, og banerne er lidt hurtigere, forklarer hun.

- Boldene er lidt tungere her og hopper lidt højere. Samtidig er forholdene meget forskellige i forhold til vejret. Når det er køligt, virker boldene meget hårdere, og når det er varmt, så flyver de.

- Jeg føler mig okay tilpas, men US Open er nu det bedste for mig at spille på.

Se også: Stålsat Caroline: Jeg er hvor jeg skal være

Se også: Caroline har to kampe til at finde topniveauet

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere