Stjerne vækker opsigt: Går i seng med fans

Den australske tennisspiller Nick Kyrgios dater tilsyneladende på livet løs

Den russiske tennisspiller Anna Kalinskaya er tilsyneladende blot en af mange, som Nick Kyrgios har datet på det seneste. Foto: Privatfoto/Instagram
Den russiske tennisspiller Anna Kalinskaya er tilsyneladende blot en af mange, som Nick Kyrgios har datet på det seneste. Foto: Privatfoto/Instagram
Følg Tennis

Den australske tennisstjerne Nick Kyrgios er en kontroversiel herre, der oftest deler vandene blandt folk i tennisverdenen. Og nu skaber den 25-årige tennisspiller endnu engang overskrifter.

Nick Kyrgios afslører nemlig under en livestreaming på Twitch, at han ugentlig sover med sine fans, da han bliver spurgt ind til, hvordan kærlighedslivet går for ham.

- Ja, altså, hvis jeg ikke ser nogle på et seriøst plan, så er det en egentlig ting for mig, siger Nick Kyrgios i videoen på Twitch ifølge Daily Express.

Det er ellers ikke mange måneder siden, at den 25-årige udskældte stjerne i lykkelige omstændigheder kunne ses på date med den kvindelige russiske tennisspiller Anna Kalinskaya.

Forholdet holdt dog tilsyneladende ikke længe, og derfor er Nick Kyrgios igen en fri mand på markedet, hvilket han i særdeleshed ser ud til at nyde godt af.

Nick Kyrgios datede Anna Kalinskaya tilbage i marts. Her ses han på tribunen, hvor han måske kigger ekstra efter den russiske tennisspiller. Foto: Patrick Semansky/Ritzau Scanpix
Nick Kyrgios datede Anna Kalinskaya tilbage i marts. Her ses han på tribunen, hvor han måske kigger ekstra efter den russiske tennisspiller. Foto: Patrick Semansky/Ritzau Scanpix

Så en lækker kvinde
Nick Kyrgios' udtalelser vækker opsigt i medierne, hvor han endnu engang stjæler overskrifterne. Men det er langt fra første gang, at den australske tennisspiller er i mediernes søgelys for lignende episoder.

Under en kamp i Laver Cup tilbage i september sidste år fik Nick Kyrgios pludselig øje på noget godt. Efterfølgende mistede han koncentrationen ifølge ham selv, hvorfor han endte med at tabe kampen med 10-7.

- Jeg mistede koncentrationen. Jeg så en virkelig lækker kvinde på tribunen. Jeg vil gifte mig med hende lige nu, sagde han dengang umiddelbart efter kampen ifølge The Independent.

Men Nick Kyrgios har endnu ikke glemt episoden fra kampen mod Roger Federer, hvor han fik øje på den lækre kvinde på tribunen.

- Jeg skar 'Fedz' op og tænkte, wow! Jeg ville invitere hende ud på en drink, lyder det fra den 25-årige australier ifølge Daily Express.

- Jeg så en virkelig lækker kvinde på tribunen

Et stort talent
På selve tennisbanen er det gået gevaldigt ned ad bakke for Nick Kyrgios. Han er således dumpet helt ned på en plads som nummer 40 på mændenes ATP-rangliste.

Tilbage i 2016 var han ellers et af Australiens nye store håb i tennissporten. Her nåede han at være placeret på 13. pladsen på verdensranglisten, men siden hen er det gået den gale vej for den 25-årige australier.

Netop i 2016 fik han desuden en stor bøde og en lang karantæne af ATP-forbundet efter at have udvist dårlig attitude under en kamp i Shanghai.

Det kostede ham en karantæne indtil begyndelsen af 2017, og siden hen har den ellers håbefulde australske tennisspiller haft noget svært ved at finde tilbage til sit bedste spil inden for kridtstregerne.

Nick Kyrgios står indtil videre noteret for seks sejre i ATP-sammenhæng. I 2019 strøg han til tops i to turneringer, så han kan altså fortsat finde sit storspil frem, selvom der efterhånden er utrolig langt mellem snapsne.

Sportstjerner fanget på kyssebillede

Tennisstjerne gik amok: Nu koster det kassen

Provo-stjerne amok igen: - Korrupt!

Mere fra Ekstra Bladet+

Det nye parti er et personligt projekt for Inger Støjberg

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind