Annonce:
Annonce:

Stjernens flotte melding: Vil hjælpe konkursbegærede Becker

Den serbiske tennisstjerne Novak Djokovic kommer sin tidligere træner, den nu konkursramte tennislegende Boris Becker til undsætning. Han vil hjælpe tyskeren

Boris Becker er i store, økonomiske problemer. Men nu vil hans tidligere elev, den 12-foldige grandslam-vinder Novak Djokovic, hjælpe sin læremester. Foto: All Over Press.
Boris Becker er i store, økonomiske problemer. Men nu vil hans tidligere elev, den 12-foldige grandslam-vinder Novak Djokovic, hjælpe sin læremester. Foto: All Over Press.
Annonce:
Følg Tennis

Mange troede egentlig, de skiltes som uvenner. I slutningen af 2016 'fyrede' tennisstjernen Novak Djokovic sin succesfulde træner, tennislegenden Boris Becker, som efterfølgende udtalte, at hans unge elev ikke trænede hårdt nok i bestræbelserne på at generobre sin plads som verdens bedste.

Men de to er tilsyneladende stadig rigtig fine venner. Det står klart, efter serberen via medierne har gjort det klart, at han vil hjælpe Boris Becker. Og hjælp har tyskeren så sandelig brug for.

For en uge siden blev Becker nemlig begæret konkurs af en domstol i London, fordi han ikke tids nok har betalt en massiv gæld på 3,6 millioner pund - mere end 30 millioner kroner - til bank-giganten Arbuthnot Latham & Co..

Men Djokovic lader ikke sin tidligere mentor hænge i rendestenen, hvis tyskeren skulle nærme sig den.

Annonce:

- Vi er stadig venner. Selv om vi ikke arbejder sammen længere, er vi stadig meget tætte i forhold til kommunikation. Jeg elsker Boris som person, og som træner bidrog han meget til mit liv og min karriere, siger Djokovic ifølge The Sun og uddyber:

- Så hvis jeg kan, du ved, være til nogen hjælp for ham, vil jeg altid være der. Det har jeg fortalt ham. Han kan regne med mig, siger serberen.

Rygter om spillegæld
Der går forskellige rygter om, hvorfor Becker for en uges tid siden blev begæret konkurs af en domstol i London. 

Et af rygterne går på, at tyskeren er en lige lovlig stor spillehaj inden for pokerverdenen, hvor han har stort talent. Men han skal ifølge det rygte have tabt langt mere, end han har vundet de senere år.

Men bundlinjen er, at han siden 2015 har stået i gæld til den store London-bank Arbuthnot Latham & Co. Becker nåede ikke at betale i tide, inden domstolen sagde, 'nu er det nok' og begærede ham konkurs onsdag den 21. juni ved middagstid.

Annonce:

I alt menes Becker at have en gæld til banken på i alt 3,6 millioner pund, mere end 30 millioner kroner. En gæld han afdrager på netop nu. Blandt andet via salg af en spansk ejendom.

Beslaglægger Beckers million-bil
Mandag røg Becker så endnu længere ned i dynget, da myndighederne i London beslaglagde legendens knap to millioner kroner dyre Maserati GHIBLI S ude foran tyskerens egen gentleman-club, South Kensington Club.

Det gjorde de, fordi tyskeren havde fået flere p-bøder for at parkere sin blå Maserati og sin røde Porsche Cayenne GTS ulovligt uden for ikke afmærkede p-båse.

Da Becker samtidig havde fået advarsler om, at den blå italiener ville blive fjernet, hvis han ikke selv gjorde det, gik det galt. Myndighederne fjernede øsen.

Annonce:

Hvis Becker skal have luksusbilen tilbage, er han nødt til at betale parkeringsbøderne på i alt 260 pund, 2.200 kroner, samt selve afgiften for at få bilen frigivet igen. Den lyder på 200 pund, godt og vel 1.700 kroner. Og for hver dag, der går, hvor bilen ikke er blevet afhentet, kommer der 40 pund, 340 kroner, oven i. Det skriver Daily Mail.

Ja, det går ikke alt for godt for den tidligere, tredobbelte Wimbledon-mester.

Så slemme er de: Bad boys i tennis

Tennisstjerne erklæret konkurs

Overrasket tennisstjerne erklæret konkurs: Derfor er det gået galt

EM 92 Boris Becker til EBs udsendte: Er du dansker? Det gør mig ondt!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: