Stjernetravl Caroline: Forsider er altid godt

Op til og under US Open er der fuld tryk på de kommercielle kedler, men det handler bare om den rette planlægning, siger Caroline Wozniacki

Stjernetravl Caroline: Forsider er altid godt

Caroline Wozniacki kunne tidligere på året vise sig frem på smukke swimsuit-billeder. (Video: Splash)

NEW YORK (Ekstra Bladet): På banen løber hun rigtigt meget.

Men Caroline Wozniacki render ikke mindre stærkt uden for banen. Hvis hun da ikke liiige må sætte farten lidt ned på grund af stiletterne.

Og især i New York er der op mod US Open tryk på de kommercielle kedler. Faktisk havde hun i år fravalgt turneringen i New Haven i sidste uge på grund af alle sine forpligtelser, men valgte alligevel at prøve at nå det hele.

Et photoshoot her, lidt sponsorbåret chokolade- og kaffenydelse der, interviews, reklamefilm, velgørenhed og et væld af andre gøremål, nu også som chefredaktør.

- Er det ikke tæt på at blive for meget nogle gange?

- Overhovedet ikke, afviser hun.

- Jeg er først og fremmest tennisspiller, og så får vi arrangeret det andet rundt om, når det passer ind, og det forstår alle godt. Det er klart, at det er vigtigst, at jeg får trænet og passet mine kampe, og så tager man alt det andet bagefter.

- Det handler altid om planlægning, og gør du det ordentligt, er det ikke noget problem, siger Caroline Wozniacki, der ikke kan siges at lide af berøringsangst for stjernetræf og røde løbere.

Se Wozzy som bikini-babe i Vogue

For hende er det bare sjovt at blive inviteret til koncerter, galla’er, sportskampe eller et slag tennis med en præsident.

- Når du træner hårdt, så kommer resultaterne også. Og så kan du sagtens lave de sjove ting udenfor banen også.

- For mig handler det om at lade batterierne op. Hvis du skal tænke tennis hele tiden, bliver det for ensformigt og lidt for hårdt oppe i hovedet. Jeg har brug for de andre ting for at holde mig kørende.

En af dem er en ny rolle som chefredaktør for det nye medie, Players Tribune, som den tidligere baseball-stjerne Derek Jeter har taget initiativ til, og hvor Caroline har åbnet ballet med den første fortælling – om sin dobbelte finalefærd i US Open.

Stjernetravle Caroline løber stærkt udenfor banen - og ind i mellem ind i en præsident (Foto: AP)
Stjernetravle Caroline løber stærkt udenfor banen - og ind i mellem ind i en præsident (Foto: AP)
 

Little Miss Goldmine: Caroline runder den halve milliard

I forvejen er hun særdeles aktiv på de sociale medier.

- Men det er meget her og nu. På Players Tribune går man mere i dybden og åbner lidt mere op. Du ved, at det ikke bliver spundet negativt af medierne.

- Jeg har fået mange positive reaktioner. Fra folk, der siger, det er lærerigt og giver et andet indblik. Det var også det, jeg gerne ville.

Er der noget helt andet, Miss Sunshine, gerne vil, så er det at se sig selv dullet op i lækre magasin-omgivelser. Som det netop er sket i de amerikanske Rhapsody og Alexa.

- Gør du den slags af lyst, eller handler det om branding?

- Det er lidt begge dele. Jeg får så mange forespørgsler hele tiden, men gør kun det, jeg selv synes er sjovt.

- Covers (forsider, red.) er altid gode at have, så når det ligner gode muligheder og sjove oplevelser, så tager jeg dem, siger Caroline, som dog nikker ja til, at hendes amerikanske manager også er en aktiv spiller i den sammenhæng.

Sidste år tjente Wozniacki ifølge Forbes Magazine tæt på 100 millioner kroner. Langt størstedelen kommer fra hendes kommercielle gøremål.

Wozniacki bikini-klar: Nu vil jeg lave body paint

Wozniacki smider tøjet igen: Det var ikke meningen