Stønnende rumæner langer ud efter Wozniacki: Det var meget grimt af hende

Monica Niculescu er skuffet over Caroline Wozniackis kritik af hendes opførsel under kampene

Se højdepunkter fra kampen mod Niculescu her og bedøm selv (Video: SNTV)

Den rumænske tennisspiller Monica Niculescu er langt fra imponeret af Caroline Wozniackis kritik af hendes stønnen efter de to spilleres møde i Qatar torsdag.

Wozniacki tog en forholdsvis ubesværet sejr, men beklagede sig undervejs til dommeren over modstanderens skrig og støn, når hun slog til bolden.

Efter kampen beskyldte hun rumæneren for at være unfair og for at forsøge at forstyrre modstanderne mentalt, og det tager Niculescu ilde op.

- Det var meget grimt af hende, jeg har aldrig hørt en verdensetter tale på den måde. Jeg er meget skuffet over de ting, hun sagde, og jeg mener, hun tillægger sig selv for stor vigtighed, siger hun i et tv-interview.

Wozniacki var ikke imponeret over Niculescu. Foto: Karim Jaafar/Ritzau Scanpix
Wozniacki var ikke imponeret over Niculescu. Foto: Karim Jaafar/Ritzau Scanpix
 

- Jeg forsøgte ikke at forstyrre hende mentalt. Det er sådan, jeg spiller, forklarer Niculescu.

Caroline Wozniacki spillede sig med sejren over Niculescu i kvartfinalen i Qatar Open.

Men undervejs lod hun sig irritere af rumæneren, og hun fastholdt kritikken efter kampen.

- Det kunne have været en god kamp, for hendes tennisspil er interessant, men hun prøver på at forstyrre én mentalt. Det blev irriterende, og så er det ikke sjovt at spille mod hende. Det er ikke det, tennis handler om.

- Hvis ikke, det var sådan, kunne det være rigtig sjovt at spille mod hende, lød det fra Wozniacki i et interview med TV2 Sport efter kampen.

Den danske tennisstjerne møder Angelique Kerber i fredagens kvartfinale.

Caroline Wozniacki var undervejs i kampen tydeligt frustreret. Foto: Karim Jaafar/ritzau Scanpix Tennis Frustreret Wozniacki overvinder nedsmeltning

Caroline uddelte æg i sin første kamp af Qatar Open, hvor hun slog tyske Carina Witthöft. Arkivfoto: AP Tennis Klædt af i Qatar: Wozniacki stråler i magtdemonstration

En lykkelig Caroline Wozniacki bliver modtaget ved målstregen af veninden Serena Williams efter sit maratonløb i New York. Nu pønser hun på længere distancer. Foto: AP Tennis Denne sport vil Wozniacki dyrke efter tenniskarrieren

352 kommentarer
Vis kommentarer