Annonce:
Annonce:

Stolt Caroline: Et af mine store comebacks

- Jeg var jo næsten ude af døren, så jeg var ret stolt af at komme igennem, smilede Caroline Wozniacki

Annonce:
Følg Tennis

LONDON (Ekstra Bladet): Det er ikke hver dag, Caroline Wozniacki står med begge arme strakt i vejret efter en vundet matchbold. Men det gjorde hun efter sin store fightersejr over Anett Kontaveit lørdag.

- Ja, for jeg var jo næsten ude af døren, så jeg var ret stolt af at komme igennem. Der var lang vej hjem. Jeg spillede ikke mit bedste, men kom op i gear. Det er så nemt at sige, ’det er ikke min dag i dag’, forklarede hun sin forløsning med et smil.

Men der var også nogle sekunders ventetid, mens Hawkeye arbejdede med kampens sidste, elektroniske opmåling efter boldens nedslag på baglinjen.

- Ja, det var lidt nervepirrende. Jeg var lidt heldigt på den matchbold, at jeg selv ramte linjen der (som modstanderen så hyppigt havde gjort det kampen igennem, red.). Jeg følte, da jeg slog den, at den var god, men man kan aldrig vide det.

Annonce:

Modstanderens linje-træf måtte hun bare prøve at slå ud af hovedet undervejs.

- Det er ikke nemt på græs mod en, der både server og returnerer så godt og slår så hårdt, så jeg er stolt af, at jeg blev ved med at holde fokus.

Se Wozniackis vilde comeback:

Det sidste fik hun i den grad brug for, da esteren to gange kunne serve kampen hjem i andet sæt. Der havde hun for alvor ryggen mod muren.

- Jeg tænkte, at jeg bare skulle have så mange returneringer ind som muligt og håbe, at jeg fik en mulighed. Det gør jeg til 5-5, men så taber jeg desværre mit næste serveparti.

- Men jeg tænker, at jeg måske kan bryde igen, og det lykkes heldigvis. Så får jeg ret hurtigt overtaget i tiebreaken, og da jeg er kommet ud af den farlige situation, bliver jeg bare ved at holde presset på hende.

Annonce:

- Hun laver et par fejl i starten af tredje sæt, og det giver noget luft til mig. Jeg har lidt momentum, som jeg skal blive ved med at holde, og jeg får hende brudt som en god start. Hun er nok lidt nervøs på det tidspunkt, og det får jeg udnyttet, sagde Caroline Wozniacki, der i fjerde runde mandag skal op mod endnu en hardhitter i amerikaneren Coco Vandeweghe.

Stolt Piotr: Caroline viste sit store hjerte

Caroline Wozniacki i Wimbledon

Carolines forelskede kæreste: Hun skinner som menneske

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: