Stoppet af læger efter uhyggeligt kollaps: - Jeg var helt væk

Australian Open blev ramt af et grimt kollaps, da Andrea Petkovic faldt om på banen

Petkovic kunne pludselig ikke stå på sine ben længere. Video: AP/SNTV

Mens Caroline Wozniacki spillede sig videre til anden runde af Australian Open, så gik det værre for den tyske stjerne Andrea Petkovic, der måtte udgå af sin første runde-kamp mod rumænske Irina-Camelia Begu.

Efter at have vundet første sæt 7-6, så gik det galt, da hun var bagud 3-4 og 30-40 i andet sæt. Tyskeren mistede pludselig kontrollen over kroppen og kollapsede på banen.

- Jeg var helt væk. Det var som om, jeg befandt mig i en fantasi-verden, siger Petkovic ifølge Aftonbladet.

- Jeg kunne knap nok sidde op, og alligevel ville jeg fortsætte med at spille. Jeg troede, at det skulle gå, men lægerne stoppede mig, og det var selvfølgelig den rigtige beslutning. Jeg var helt bleg i ansigtet, siger Petkovic.

Tyskeren har slidt med sygdom op til turneringen og smed et par kilo på få dage, og de mere end 30 grader og 80 procents luftfugtighed var altså mere, end hun kunne klare.

Fredag magtede hun kun at træne 12 minutter i varmen, søndag kunne han træne 29 minutter, og mandag magtede hun altså heller ikke en hel kamp og blev ført af lægerne til omklædningsrummet.

Tilskuerne havde det også varmt under Petkovic' kamp: Fotos: Ritzau Scanpix/Adnan Abidi

Oliver Meng kan blive den yngste danske bokse-verdensmester, men han mangler et tilnavn. Foto: Per Rasmussen Boksning Dansk komet uden navn: Vil du hjælpe Oliver?

Petkovic er dog stadig med i doubleturneringen, hvor hun nu har bedt arrangørerne om at få lagt kampen så sent som muligt, så hun kan nå at komme sig helt.

31-årige Petkovic har vundet seks WTA-titler i karrieren og har kvartfinalen som sit bedste resultat i både Australian Open og US Open, mens hun i French Open har været helt fremme i semifinalen.

På sit højeste var hun fremme som nummer ni i verden, mens hun nu er dalet ned som nummer 61. I april sidste år gjorde hun sig bemærket med en uventet sex-afsløring.

Sport og Spil Günter stak Monica Seles ned: Ingen måtte slå Steffi!

Holger Rune må pakke til godt 30 rejseuger om året, men han elsker heldigvis livet på sportens globale landevej. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Verdens bedste 15-årige: Rundt om stortalentet Holger Rune

Genie Bouchard har ikke haft det store problem med at spille på sit udseende. Foto: Splash Sport og Spil Tennis-baben henrykker: Så skulle du se hendes søster

Lara Gut undrer sig over, at hun skal doping-tjekkes to gange med 10 timers mellemrum. Foto: All Over Skisport Sarkastisk skistjerne fik nok: Sig til, hvis I vil i seng med mig

Tennis Tennis-baben blev distraheret: Tissehullet stod åbent

 

12 kommentarer
Vis kommentarer