Stor nedtur: Wozniacki færdig i Australien

Caroline Wozniacki er færdig i Australien Open efter nederlag på 4-6, 2-6 til hviderussiske Victoria Azarenka

Her bliver Caroline sendt ud. (Video: SNTV)

Hviderussiske Victoria Azarenka vandt Australian Open i både 2012 og 2013, men efter et skadesplaget 2014 er den tidligere verdensetter røget ned af verdensranglisten og er useedet ved Australian Open.

Der blev derfor talt om mareridtslodtrækning for Caroline Wozniacki, da Azarenka dukkede op som danskerens modstander i 2. runde i årets første Grand Slam.

Caroline og Piotr har fået en bøde (Foto: AP) Tennis Bøde til Caroline og Piotr

Og hviderusseren viste sig præcis så vanskelig som forventet, da Wozniacki her til formiddag tørnede sammen med en af spillets mest højlydte stønnere og tabte 4-6, 2-6.

De første bolde indikerede, at kampen ville blive lang og tæt, men da Azarenka efter et par omgange med 40-40 brød Wozniackis serv, så gik det stærkt.

Pludselig var Azarenka i selvlysende skriggult outfit oppe med to breaks og foran 3-0 mod den 8. seedede dansker.

Wozniacki fik brudt tilbage til 1-3 og igen til 4-4 - sidstnævnte endda efter et parti, hvor Azarenka var foran 40-0, men lige lidt hjalp det, og Azarenka vandt sættet 6-4 på 58 minutter.

Victoria Azarenka var for stor en mundfuld for Caroline Wozniacki (Foto: AP)
Victoria Azarenka var for stor en mundfuld for Caroline Wozniacki (Foto: AP)
 

Generelt var hviderusseren den styrende i spillet, mens Wozniacki løbende fik sendt det meste tilbage. Boldene var lange, og de fleste partier var tætte, men marginalerne var oftest på Azarenkas side.

Caroline skal være aggressiv for at slå Azarenka, mener Matt Cronin (Foto: AP) Tennis Ekspert: Azarenka favorit mod Caroline

Hun brød Wozniacki til 2-1 i andet sæt og virkede efterhånden klart oven på. Wozniacki kæmpede godt, men løb tør for idéer og blev brudt rent til 2-5, inden hviderusseren servede sejren hjem til 6-2.

Dermed fik Caroline Wozniacki ikke den forrygende Grand Slam-start på 2015, som der ellers var lagt op til efter nogle fantastiske måneder i slutningen af 2014 og finalepladsen i årets første turnering i New Zealand.

Caroline Wozniacki måtte løbe meget forgæves mod Victoria Azarenka (Foto: AP)
Caroline Wozniacki måtte løbe meget forgæves mod Victoria Azarenka (Foto: AP)

Victoria Azarenka kan nu se frem til at gå langt i turneringen, og det er nok et spørgsmål om kort tid, før hun ligger højere end sin nuværende rangering som nummer 44. I kvartfinalen i Australien står Azarenka dog til at støde på den nuværende verdensetter Serena Williams, men først venter kampen i tredje runde mod tjekkiske Barbora Záhlavová-Strýcová.

Se Wozniackis bedste øjeblikke fra 2014 her:

1 af 2 Caroline Wozniacki er færdig i Australian Open efter 4-6, 2-6 mod Victoria Azarenka (Foto: AP)
2 af 2 Caroline Wozniacki er færdig i Australian Open efter 4-6, 2-6 mod Victoria Azarenka (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer