Stor sejr: Glad Caroline har fundet græsformen

Wozniacki leverede årets måske hidtil bedste spil, da hun sikkert besejrede syvendeseedede Samantha Stosur i Eastbourne

Caroline Wozniacki har altid følt sig godt tilpas i Eastbourne , hvor hun også vandt sin eneste græsturnering i 2009.

Og meget tyder på, at hun efter lidt triste oplevelser i regnvåde Nottingham og Birmingham igen er trådt ud i solen på den engelske sydkyst.

Hun fulgte således sin op på sin flotte førsterunde-sejr mod Alize Cornet med endnu en overbevisende præstation mod syvende-seedede Samantha Stosur, der blev besejret med 6-2, 6-1.

Undervejs diskede danskeren op med formentlig det bedste spil i år, og der var intet spor af den ankelskade, der har holdt hende ude et par måneder.

Hun både servede (fire esser og 80 procent førsteserver) og returnerede godt, eksekverede ved nettet og kombinerede godt fra baglinjen mod den ellers hårdtslående australske veteran. Sølle fem uprovokerede fejl, begik hun.

Stosur var foran 40-0 i sit første serveparti men blev brudt, og derfra mistede hun mere og mere af spillehumøret, mens Wozniacki omvendt spillede med stadig større gejst og selvtillid.

Hun brød også hurtigt i andet sæt og bragte sig foran 5-0, før Stosur fik pyntet.

Danskeren gav sin far Piotr og træner David Kotyza en lille forskrækkelse undervejs, da hun i andet sæt blev fanget på det forkerte ben og røg ud i en bredstående.  Også Caroline selv så forskrækket ud ved tanken om en lyskeskade, men hun lukkede kort efter sit parti til 3-0, og der intet at bemærke i fortsættelsen.

- Jeg er meget glad. Samantha er en stor server, og jeg fik sat mange gode returneringer ind. Jeg føler mig hjemme og spiller næsten altid godt her, smilede Caroline Woznaicki bagefter.

I ottendelsfinalen møder hun Ana Konjuh fra Kroatien eller puertoricaneren Monica Puig.

Turneringen er sidste opvarmning inden Wimbledon, der serves i gang mandag.

Caroline Wozniacki kommer ikke i kamp mandag grundet regn. Foto: AP Tennis Regn udsætter Wozniacki-kamp i Eastbourne

Caroline Wozniacki og Yanina Wickmayer møder hinanden tirsdag i Birmingham. Her et billede fra deres kamp ved French Open i fjor. (Foto: AP) Tennis Wozniacki åbner mod hårdtslående belgier i Birmingham

88 kommentarer
Vis kommentarer