Stormer i semifinalen med de store

Novak Djokovic møder fredag Dominic Thiem i den ene semifinale i French Open efter sejr over Alexander Zverev

Novak Djokovic kan for alvor øjne en finaleplads i grand slam-turneringen French Open.

Torsdag sørgede Djokovic med en sejr i tre sæt i kvartfinalen for at bane vejen for et semifinalemøde med Dominic Thiem.

Novak Djokovic slog Alexander Zverev ganske overlegent med 7-5, 6-2, 6-2, og han er dermed klar til sin niende semifinale i turneringen i karrieren.

Skulle det lykkedes for den serbiske verdensetter at nå i finalen og vinde den, så vil han for anden gang i karrieren være indehaver af alle fire grand slam-titler på samme tid.

Det er dog på tværs af to sæsoner, ligesom det var i 2015-16, da Djokovic præsterede det samme.

Afslutningen på første sæt gav dog serberen visse udfordringer, da Zverev brød ham til 5-4. Djokovic brød dog umiddelbart efter tilbage og bragte sig også foran 6-5, inden han brød og tog første sæt 7-5.

Irland er ikke helt glade for Mathias Zanka Jørgensens kritik, som de bruger som motivation til fredagens brag. Foto: Uffe Weng/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Zanka-provokation sætter ild til landskamp

Simon Kjær var frisk trods dette noget sammenbidte billede. Foto: Lee Smith/Action Images via Reuters/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Anføreren overrasker: Den tager jeg

I andet sæt brød Djokovic til 2-0 og 6-2, da han tog sættet, og han sluttede også tredje sæt af med et servegennembrud, som sikrede sejren.

Kampen blev spillet en dag senere end planlagt, da regnvejr hærgede turneringen onsdag.

Derfor måtte alle kampe afbrydes og udsættes onsdag eftermiddag, og det betyder, at Djokovic og Thiem allerede skal i kamp igen fredag i semifinalen.

I den anden semifinale bliver det braget mellem Roger Federer og gruskongen Rafael Nadal.

Dominic Thiem var også ganske sikker, da han sendte Karen Khachanov ud i kvartfinalen med en sejr i tre sæt.

Østrigske Thiem vandt det opgør 6-2, 6-4, 6-2.

Holger Rune er i semifinalen ved French Open. Foto: Roger Parker/International Sports Fotos Tennis Karrierens største: Dansker stormer mod grandslam-titel

Her kommer Stefano. Den 20-årige græker er godt i gang med at lægge hele tennisverdenen for sine fødder. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Sportens nye superstar: Hjerteknuser og filosof

0 kommentarer
Vis kommentarer