Storroser aggressiv Wozniacki: Hun er helt forandret

Tennisskribenten Johnette Howard fra verdens måske største sportsmedie, ESPN, roser Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki får masser af ros af to af klodens største medier. Foto: AP/Charles Krupa.
Caroline Wozniacki får masser af ros af to af klodens største medier. Foto: AP/Charles Krupa.
Følg Tennis

Det er ikke kun fans, danske eksperter og andet godtfolk, der jubler løs over Caroline Wozniackis storspil under US Open, som nu har ledt hende helt frem til en foreløbig semifinale i årets sidste grandslam-turnering.

Nu bringer klodens måske største sportsmedie ESPN sig også på banen med roser til den danske tennisdarling, som i det hele taget har imponeret alt og alle i New York. Det amerikanske medies tennisskribent Johnette Howard har kastet sig ud i en længere Wozniacki-hyldest, som tager udgangspunkt i, at Wozniacki har forandret sig. At hun er tilbage. Men på en ny måde.

'Caroline Wozniacki er ikke bare vendt tilbage til tennis. Noget vigtigt ved hende synes forandret. Meget af det var tydeligt under hendes 6-0, 6-2-udradering af lettiske Anastasija Sevastova tirsdag nat i kvartfinalen, som endte Sevastovas favorit-dræber-status i US Open, lægger skribenten ud med på ESPN.

Derefter slår skribenten fast, at Wozniacki bliver alt andet end en let opgave for den andenseedede tysker Angelique Kerber, som, hvis hun vinder tuneringen, overtager førstepladsen på verdensranglisten.

Både ESPN og Washington Post storroser Caroline Wozniacki, som de kalder 'forandret' og 'aggressiv'. Foto: AP/Darron Cummings.
Både ESPN og Washington Post storroser Caroline Wozniacki, som de kalder 'forandret' og 'aggressiv'. Foto: AP/Darron Cummings.
 

'Wozniackis spil og attitude har en mere savtakket kant nu, og hun siger selv, at modenhed og hårde nederlag har meget med det at gøre. Hun plejede at være den uden sammenligning bedste kontraspiller på kvindernes tour. Men mod Sevastova - og ottendeseedede Madison Keys og Svetlana Kuznetsova tidligere i turneringen - var Wozniacki den aggressive', skriver Johnette Howard og uddyber:

'Wozniacki kommer mere frem i banen, brager hårde slag afsted fra både forhånden og baghånden. Hun holdt Sevastova dybt bag baglinjen, ofte afgjorde hun duellerne med smash, det samme gjorde hun mod Keys i forrige runde'.

Skribenten mener ikke kun, det er Wozniackis spil, der er forandret sig, siden hun lå nummer ét i verden i 67 uger fra 2010 til 2011. Også attituden er ændret. Den verbale stil.

'Hun spillede ikke nær så selvsikkert, og hun talte med den samme selvsikkerhed, som ofte er tilfældet nu'.

Også det store og vigtige medie Washington Post storroser Wozniacki for hendes 'nye stil'.

'Wozniackis overlegenhed viste sig så stor, at tilskuerne på Arthur Ashe Stadium hyggesnakkede og mumlede igennem hele andet sæt, som var det en baseball-kamp', skriver Washington Posts Chuck Culpepper under overskriften 'Velkommen tilbage: Caroline Wozniacki er tilbage i US Open-semifinalerne'.

Samtidig skriver Chuck Culpepper følgende:

'Caroline Wozniacki har masser af grunde til at smile, efter sin voldsomme 6-0, 6-2-udradering af Anastasija Sevastova'.

Seneste nyt

Folk med høj uddannelse, der opfører sig top-idiotisk

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.