Stortalent gav Wozniacki problemer

Taylor Townsend bed fra sig mod Caroline Wozniacki i Auckland onsdag morgen

Caroline Wozniacki er klar til kvartfinalen i WTA-turneringen ASB Classic i newzealandske Auckland.

Onsdag morgen dansk tid ekspederede hun planmæssigt Taylor Townsend ud af turneringen. Men den topseedede dansker fik uventet problemer undervejs.

1. sæt var et bevis på, at Wozniacki spillemæssigt og især servemæssigt er godt kørende.

18-årige Townsend, der er kendt for sin aggressive stil, var reelt chanceløs og blev kørt over 6-1 på 25 minutter. Blandt andet fordi hun leverede et hav af uprovokerede fejl. Og så tillod Wozniacki sig at misbruge tre sætsejren, inden sættet var en kendsgerning.

Anderledes jævnbyrdigt var 2. sæt, der først fandt sin afgørelse i tiebreaken, som Wozniacki vandt 7-4. Og det skal danskeren være mere end godt tilfreds med, for tingene fungerede ikke for hende.

Taylor Townsend vandt Australian Open for juniorer i 2012. (Foto: AP)
Taylor Townsend vandt Australian Open for juniorer i 2012. (Foto: AP)

Undervejs havde hun store problemer med sit spil, og Townsend viste i glimt det potentiale, der har gjort hende til verdens bedste kvindelige juniorspiller. Efter et break fra Wozniacki til 2-1, tog Townsend fire partier i træk. Men nede 2-5 begyndte Caroline Wozniacki at æde sig ind i sættet igen.

Efter at have overlevet tre sætbolde ved 4-5 fik danskeren udlignet til 5-5 - og siden tvunget opgøret ud i tiebreak, som Wozniacki lukkede med et servees.

I kvartfinalen møder hun tyske Julia Görges. De har mødt hinanden seks gange med tre sejre til hver. Görges er dog aktuelt helt nede som nummer 75 i verden.

0 kommentarer
Vis kommentarer