Superstjernen buhet ud af US Open

Novak Djokovic måtte give op sent søndag aften som følge af en skade. Det faldt ikke i publikums smag

Foto: Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports/Ritzau Scanpix
Foto: Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports/Ritzau Scanpix

Han har vundet fire af de seneste fem Grand Slam-turneringer siden sidste sommer, men årets US Open er slut for Novak Djokovic.

Det står klart mandag morgen efter kampen mod Stanislas Wawrinka, hvor Djokovic måtte trække sig i begyndelsen af 3. sæt med en skulderskade.

På det tidspunkt var serberen dog slemt på hælene på det enorme Arthur Ashe Stadium og havde tabt de første to sæt 6-4, 7-5 – og var tilmed nede 0-2, da han endegyldigt smed håndklædet i ringen.

Allerede efter afslutningen på 2. sæt, bad han om behandling og fik skuldermassage på banen.

- Jeg er ked af det på tilskuernes vegne. De kom og forventede en hel kamp. Men sådan skulle det ikke være, sukkede han efter opgøret.

Og det kunne høres.

Svært utilfredse tilskuere buhede højlydt, da han havde truffet sin beslutning om at stoppe. Og det fortsatte, da han havde pakket sine ting og forlod arenaen i New York.

Foto: Don Emmert/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Don Emmert/AFP/Ritzau Scanpix

Foto: Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports/Ritzau Scanpix
Foto: Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports/Ritzau Scanpix
 

Foto: Matthew Stockman/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Matthew Stockman/AFP/Ritzau Scanpix

Djokovic har vundet 16 Grand Slam-titler i karrieren heriblandt US Open tre gange.

Wawrinka, der selv har tre Grand Slam-titler på cv’et, fortsætter til kvartfinalen, hvor han nu skal møde russiske Daniil Medvedev.

Djokovic har i flere uger mærket smerter fra skaden, fortalte han efterfølgende til pressen.

- Smerten har været der konstant i nogle uger nu. Nogle dage mere, nogle dage med mindre intensitet, og jeg har selvfølgelig taget forskellige ting for at lindre smerterne, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Nogle gange fungerer det. Nogle gange gør det ikke. Man ved det bare, når man ved det, og når man føler, at man ikke kan ramme slagene længere.

Caroline Wozniacki er fuld af anerkendelse overfor Bianca Andreescu, som hun ser som en ny Kim Clijsters. Foto: Robert Deutsch-USA TODAY Sports/Ritzau Scanpix Tennis Hylder sin overkvinde: Bedst af de unge

Michael Plahn gik efter VM-titlen på dobbelt ironman, men gik helt ned. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix Anden sport Danske Michael i vanvidsprojekt: - Savet midt over

Federer under kampen i US Open. Foto: Ritzau Scanpix Tennis Federer raser: - Har hørt det pis for mange gange nu

- Jeg ser gerne, at mine børn bliver åbne, ærlige og hårdtarbejdende. At de har et mål – lige meget, hvad det så er for et, siger Caroline Wozniacki, der her er til velgørenhed i forbindelse med sin maratonløb i New York. Foto: REUTERS/Mike Segar/Ritzau Scanpix Sport og Spil Caroline taler om børn: Krævende mor

College-spilleren Mikael Torpegaard har under radaren sat turbo på sin fart op ad verdensranglisten. Foto: Privatfoto Sport og Spil Stryger mod toppen: Her er Danmarks hemmelige stjerne

2 kommentarer
Vis kommentarer