Surt nytårsshow: Nu kan voldsomt program vente på Wozniacki

Regnen bliver ved med at vælte ned over Auckland, og Wozniackis kvartfinaleopgør er igen blevet udsat

Regnen driller Caroline. Foto: All Over Press
Regnen driller Caroline. Foto: All Over Press

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki må fortsat spænde den tålmodige mine på ved WTA-turneringen ASB Classic i New Zealand, hvor hun venter på at kunne spille sin kvartfinale.

På andet døgn regner det fortsat i Auckland, og arrangørerne har måttet aflyse hele fredagsprogrammet (lokal tid), ligesom man også måtte aflyse hele torsdagsprogrammet.

Det oplyses på turneringens hjemmeside.

Wozniackis kvartfinale mod amerikaneren Sofia Kenin er lige nu programsat til at være kamp nummer to på Centre Court efter klokken 10 lørdag lokal tid (klokken 22 fredag dansk tid).

Dermed spiller danskeren tidligst tæt på midnat mellem fredag og lørdag dansk tid.

Ingen af de fire kvartfinaler er endnu spillet, og de to dages forsinkelse på grund af regn har tvunget arrangørerne til at skubbe finalen fra lørdag til søndag.

Det betyder, at danskeren potentielt står overfor et meget voldsomt weekend-program, for vinder danskeren sin kvartfinale, venter der en semifinale uden de store muligheder for at restituere.

En eventuel semifinale er programsat til omkring klokken 4 om morgenen lørdag dansk tid. Det betyder, at spillerne muligvis kun får fire-fem timers pause mellem kampene.

Andy Murray trækker sig fra Australian Open med skade

Vejret stopper Wozniacki

Nytårsbombe: Serena melder fra