Surt show: Wozniacki må vente med at spille

Caroline Wozniacki skulle have været i aktion i Montreal natten til torsdag dansk tid. Men regn stod i vejen

Foto: Ritzau/Scanpix
Foto: Ritzau/Scanpix

Caroline Wozniacki må vente lidt endnu med at komme i aktion ved den igangværende WTA-turnering i Montreal.

Den andenseedede dansker skulle have spillet natten til torsdag dansk tid, men det blev spoleret af regnvejr over de canadiske baner.

Programmet onsdag aften lokal tid er derfor rykket til torsdag formiddag med start klokken 11.00 lokal tid - 17.00 dansk tid.

Det oplyser arrangøren på Twitter.

Wozniacki træder ind i turneringen i anden runde. Her skal danskeren dyste mod hviderussiske Aryna Sabalenka, der vandt sin kamp i første runde over kvalifikationsspilleren Ana Bogdan fra Rumænien.

De to skulle have mødtes umiddelbart efter kampen mellem Simona Halep og Anastasia Pavlyuchenkova. Den kamp blev dog stoppet på grund af regn ved stillingen 4-3 til Halep i første sæt.

Caroline Wozniacki meldte i sidste uge fra til WTA-turneringen Citi Open i Washington med en skade i det ene baglår.

Derfor har hun fortsat ikke været i kamp, siden hun røg ud i anden runde ved grand slam-turneringen Wimbledon i juli.

Skulle Wozniacki besejre Sabalenka i anden runde, er der - hvis seedningen holder - lagt op til et møde med den 14.-seedede belgier, Elise Mertens, i tredje runde og derefter femteseedede Elina Svitolina i kvartfinalen.

Verdensetter Simona Halep er topseedet og er placeret i den øverste lodtrækningshalvdel sammen med en række store stjerner herunder Venus Williams, Maria Sharapova.

Onsdag røg den forsvarende Wimbledon-mester Angelique Kerber ud af den canadiske turnering efter et nederlag i to sæt til franske Alize Cornet.

Se også: Raser over tennis-revolution: - Vi mangler svar!

Tennis - 1. aug. 2018 - kl. 07:37 Historisk øretæve: Serena fik karrierens største nederlag

Manchester City løb med mesterskabet i sidste sæson, så måske man skal satse på City-spillerne i den nye sæsons managerspil? Sport og Spil Sidste chance: Få de gyldne tricks til PL-manager

Fodboldagenten Mikkel Beck har forhandlet med nogle af de største klubber i verden. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Her er Mikkel Beck i dag: Fra landsholdsdarling til superagent

7 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere