Svindler for kæmpe beløb: Falsk bror fanget

- Bare skriv det på min søsters regning. Sådan har det lydt fra en svindler, der har udgivet sig for at være tennisstjernen Eugenie Bouchards bror

Eugenie Bouchard gør sig også bemærket på stranden. Foto: SplashNews.com
Eugenie Bouchard gør sig også bemærket på stranden. Foto: SplashNews.com

Eugenie Bouchard er kendt for at være lige så kendt uden for tennisbanen, som på tennisbanen. Hun elsker at optræde på sociale medier og i pressen. Her er hun på ferie med kæresten.  (Foto: Splash News) Tennis Raser over babens billede: - Jeg slår dig!

Der går sjældent en dag, uden tennisstjernen Eugenie Bouchard rammer overskrifterne.

Tirsdag var der forargelse over hendes Instagram-foto, og onsdag er hun igen i fokus, uden det dog er hendes egen skyld.

Fox News kan således fortælle, at politiet i Miami har arresteret en 24-årig mand ved navn Solomon Azari, der udgiver sig for at være tennisstjernens bror.

- Hver gang han har været i hotellets restaurant, beder han tjeneren om at skrive det på sin søsters regning, lyder det i erklæringen fra politiet.

Artiklen fortsætter under billederne

Eugenie Bouchard på tennisbanen. Foto: ED SYKES/Ritzau Scanpix
Eugenie Bouchard på tennisbanen. Foto: ED SYKES/Ritzau Scanpix

Eugenis Bouchard under Wimbledon. Foto: AP/Ben Curtis
Eugenis Bouchard under Wimbledon. Foto: AP/Ben Curtis

Eugenie Bouchard sprang frem som den nye tenniskomet men har siden optrådt mest i bikini eller på den røde løber. Foto: REUTERS/Mike Segar/Ritzau Scanpix Tennis Tennisbabe bider fra sig: Trump har også haters

Efter sigende har snyderiet på Hotel South Beach, hvor Bouchard har en fast penthouse-suite, fundet sted mellem 3. maj og 27. juli, før han endelig blev arresteret i weekenden.

Politiet viste Bouchard et foto af Azari, og hun bekræftede, at hun hverken kender ham eller har givet ham tilladelse til at bruge penge i hendes navn.

I alt skulle svindleren have snydt for 282.000 kroner ved at fortælle, at han var tennisstjernens bror.

WSVN-TV har også meldt, at den svindlende 'bror' var i besiddelse af en mindre mængde kokain, da han blev anholdt.

25-årige Eugenie Bouchard har tidligere været oppe som nummer fem på verdensranglisten, men er nu nede som nummer 119, og 2014-sæsonen føles som meget længe siden. Dengang var hun i finalen i Wimbledon og semifinalen i både Australian Open og French Open.

Bouchard er ikke bange for at skille sig ud. det gælder også i tøjvalget. Foto: Frank Franklin II/AP/Ritzau Scanpix Tennis Fy fy til Wimbledon: Tennis-babe i stramt catsuit

Genie Bouchard har ikke haft det store problem med at spille på sit udseende. Foto: Splash Sport Tennis-baben henrykker: Så skulle du se hendes søster

6 kommentarer
Vis kommentarer