Syg Serena håber på bedring inden finale

Serena Williams kæmper med influenza, men håber at være klar til lørdagens finale i French Open

(Foto: AP)
(Foto: AP)

En presset verdensetter Serena Williams håber på det bedste, inden kvindernes finale ved tennisturneringen French Open lørdag.

Serena Williams er ramt af influenzasymptomer, som også prægede hendes semifinalesejr torsdag over Timea Bacsinszky.

Fredag aflyste hun både sin træning og det obligatoriske pressemøde før finalen, og nu arbejder tiden mod Williams, der jagter sin tredje French Open-titel i karrieren efter sejrene i 2002 og 2013.

- Det er hårdt. Det handler kun om at slappe af og drikke væske. Der er ikke meget andet, jeg kan gøre, siger Serena Williams ifølge AFP.

- Jeg forsøger at svede det ud. Jeg bliver tilset af en læge, og så må vi se, om han kan gøre noget andet for at hjælpe mig, men jeg tror det ikke, siger Williams.

Endelig er der noget at juble over for Timea Bacsinszky, der er gået så meget igennem før sin største kamp i dag (Foto: Zuma Press) Tennis Knust af kynisk far: Serena-modstanders uhyggelige fortid

Hun møder i finalen tjekken Lucie Safarova, og hun forventer at stille op lørdag.

- Jeg må bare håbe, at jeg har det meget bedre i morgen, og at jeg er i stand til at yde mit bedste.

- Det handler om tid, og den har jeg naturligvis ikke så meget af, men det hjælper, at jeg kan opholde mig i min egen lejlighed sammen med min familie og mine venner, siger Serena Williams.

Serena Williams klarede sig i finalen trods sygdom. (Foto: AP) Tennis Mærket Serena i finalen: Har aldrig følt mig mere syg

3 kommentarer
Vis kommentarer