Tævede Young: Ældste ATP-vinder i 25 år

Den næsten 36-årige Ivo Karlovic er den ældste ATP-vinder, siden den aldrende Jimmy Connors vandt i 1989

Ivo Karlovic er også ATP Tourens højeste spiller med sine 211 cm. (Foto: Alan Diaz/AP)
Ivo Karlovic er også ATP Tourens højeste spiller med sine 211 cm. (Foto: Alan Diaz/AP)

Den kroatiske tennisspiller Ivo Karlovic blev søndag den ældste vinder af en tennisturnering på herrernes ATP-tour siden 1989, da han vandt Delray Beach Open i USA i en alder af 35 år og 359 dage.

Karlovic vandt sikkert 6-3, 6-3 over sin 10 år yngre amerikanske modstander med det passende navn Donald Young.

Dermed blev Karlovic den ældste vinder, siden Jimmy Connors i 1989 hev sin sidste professionelle turneringssejr hjem i en alder af 37 år.

Det er sjette gang, at kroaten vinder en titel. Turneringen i Florida blev i øvrigt også sidste år vundet af en kroat, da Marin Cilic triumferede.

Det kan blive til et gensyn med Victoria Azarenka for Caroline Wozniacki (Foto: AP) Tennis Caroline flyttet i lodtrækning

Karlovic, der foruden at være den ældste vinder på ATP-touren i mange år også er den højeste med sine 211 centimeter, kan se frem til et hop frem på verdensranglisten fra sin placering som nummer 29, når den mandag bliver opdateret med weekendens resultater.

Han skal dog fortsætte sin tenniskarriere i mange år endnu, hvis han vil gøre sig håb om at blive alletiders ældste vinder.

Den titel har den tidligere verdensetter Pancho Gonzales. Amerikaneren vandt i 1971 Pacific Southwest Open som 43-årig.

Rafael Nadal led overraskende nederlag til Fabio Fognini i Rio Open. (Arkivfoto: AP) Tennis Vanvittig stime brudt: Nadal rammer muren i Rio

0 kommentarer
Vis kommentarer