Tennis-babe afslører: Sådan er min drømmefyr

Canadiske Eugenie Bouchard har stor sportslig succes - og den 20-årige skønhed ved også, hvad hun vil have hos det modsatte køn

Eugenie Bouchard bliver spurgt til, om Justin Bieber er hendes drømmefyr - teenageidolet nemlig sendte for nylig en lykønskning til den smukke tennisspiller. (Foto: Splash)
Følg Tennis

I 2014 var Eugenie et af stjerneskuddene på WTA-turneringen.

Den 20-årige årige canadiske tennis-babe sluttede året af lige over Caroline Wozniacki på 7. pladsen på verdensranglisten - men det er ikke kun rent sportsligt, at det går godt.

For hun har netop skrevet kontrakt med det store management-bureau IMG, der udover bedre sponsoraftaler også har skaffet hende diverse modeljob, hvor hun kan vise sig frem fra sin absolut skønneste side.


Eugenie Bouchard har ikke noget imod at vise sig frem i bikini ...

Wimbledon-finalisten har ellers ikke snakket meget om sit privatliv, men over for det magasinet Hello! har hun nu løftet sløret en anelse for, hvordan hendes drømmefyr skal være.

- Det skal være en gentleman - en person, der er lidt gammeldags. Jeg synes, at det er vigtigt med de små ting, som eksempelvis at holde en dør.


... Eller blot at vise lidt mave på stranden.

Selv om den canadiske skønhed ikke ligefrem mangler tilbud fra det modsatte køn, så er hun stadig single - og det er næppe noget, der vil ændre sig i den nærmeste fremtid.

- Jeg er i en ny by hver anden uge, så det bliver meget svært. Jeg er tennisspiller, og jeg har brug for tid til at gøre det, jeg gør. Jeg er vant til at ignorere fyrene.

Tennisstjerne ville have dansk toptræner

Derfor viser tennistøserne sig frem på nettet

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+