Annonce:
Annonce:

Tennis-baben blev distraheret: Tissehullet stod åbent

Eugenie Bouchard er færdig i Wimbledon, men turneringen blev en sjælden succesoplevelse for hende, selvom hun undervejs blev distraheret af en åben lynlås hos en bolddreng

Splash: Tennisbabe Eugenie Bouchard på stranden
Annonce:
Følg Tennis

Som 20-årig var hun i Wimbledon-finalen i 2014 og var regnet som en af de næste helt store spillere, og canadiske Eugenie Bouchard nåede da også op som nummer fem på verdensranglisten, men siden er det gået ned ad bakke for spilleren, der ligesom Caroline Wozniacki har huseret i badedragtsudgaven af Sports Illustrated - se billederne her.

Ved den igangværende Wimbledon-turnering måtte canadieren, der er nede som nummer 188 i verden, igennem kvalifikationsturneringen for at komme med i hovedturneringen, og her vandt hun også sin kamp i første runde mod det engelske wildcard Gabriella Taylor.

- En af bolddrengene på min bane havde glemt at lyne sine bukser. Hver gang han gav mig bolde til serven, så kunne jeg ikke lade være med at stirre på det, skrev Bouchard efter kampen på Twitter i en besked med mere end 500 retweets, 1000 kommentarer og 5.000 likes.

Eugenie Bouchard havde en succesoplevelse ved Wimbledon. Foto: AP
Eugenie Bouchard havde en succesoplevelse ved Wimbledon. Foto: AP
 

Annonce:

De mange kommentarer gjorde, at Bouchard senere på aften skrev igen.

- Jeg bliver ved med at tænke på, om jeg burde have fortalt ham det. Skulle jeg have gjort det, skrev Bouchard.

Meningerne var delte, og der var også brugere, der påpegede, at Bouchard burde stoppe den slags tweets og i stedet koncentrere sig om tennis, mens andre pegede på, at de moralske vogtere var gået helt amok, hvis en mandlig tennisspiller havde skrevet lignende om en boldpige.

Bouchard i aktion i Wimbledon 2018. Foto: AP
Bouchard i aktion i Wimbledon 2018. Foto: AP
 

Strand, gravid og konge: Se sportsstjernernes private julefotos

Fem sportsstjerner smider tøjet - men hvor er Caroline?: Se billederne her

Dagen efter var Bouchard i aktion igen, men måtte se sig besejret af den 17. seedede australier Ashleigh Barty med 4-6, 5-7, så hun er ikke længere med i turneringen, hvor hun fik sit helt store gennembrud for fire år siden.

Annonce:

Bouchard kan dog tage med fra årets Wimbledon, at hun for første gang i 28 måneder har vundet fire kampe i træk. Og Bouchard virker da også til at være på ret kurs igen efter en svær periode.

- Jeg har lært, at livet er fedt. Det er så fedt at være mig Genie. Tennis er så sjovt, og jeg er heldig at have det som mit job, siger hun ifølge News.com.

- Det er hårdt ikke at have resultaterne, men jeg har fundet andre ting, der gør, at jeg kan nyde ting uden for banen. Jeg føler mig mere tilpas på banen. Jeg føler mig lidt mere som mig selv. Jeg har altid langt nede haft troen, siger Bouchard.

Wimbledon har foreløbig afvist at kommentere Bouchards kommentar om bolddrengen. Ifølge The Sun arbejder der 250 bolddrenge ved turneringen og gennemsnitsalderen er 15 år.

Bouchard i aktion i Wimbledon 2018:

Bouchard er nu ude af Wimbledon, så hun deler gaver ud

Tennis-babe: Caroline fik mig til at smide tøjet

Tennis-babe skadet inden Grand Slam: 'Min numse gør ondt'

Fræk tennis-babe smider kludene: Se de labre billeder

Wozniacki om nye bikini-fotos: Derfor smider jeg tøjet - igen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: