Tennis-komet forarger under kamp: 'Han knalder din kæreste'

Nick Kyrgios viste sig på ny fra sin mindre pæne side, da han lancerede et absurd verbalt angreb på Stanislas Wawrinka under Montreal Masters

Nick Kyrgios har igen skabt overskrifter for andet end sit tennisspil. (Foto: AP)
Nick Kyrgios har igen skabt overskrifter for andet end sit tennisspil. (Foto: AP)

Nick Kyrgios er efterhånden ligeså kontroversiel, som han er god til at spille tennis.

Den 20-årige australier har for længst sat kursen mod toppen af ATP-ranglisten og anses for at være en af de få fra sit land, der kan løfte arven efter Lleyton Hewitt, der indstiller karrieren i år.

Men selv om især serven sidder lige i skabet, halter det på andre områder. Kyrgios' temperament og ligefremme stil placerer ham ofte i centrum for opsigtsvækkende scenarier, der ikke vedrører spillet på banen.

En ny episode i denne kategori indfandt sig under onsdagens kamp mellem australieren og Stanislas Wawrinka, der stod på den anden side af nettet i Montreal Masters. Midtvejs i andet sæt sendte Kyrgios således lidt af en stikpille i retning mod sin konkurrent. Det skriver Daily Mail.

- Kokkinakis (Thanasi, australsk tennisspiller, red.) knalder din kæreste. Det er jeg ked af at fortælle dig, kammerat, lød det fra Kyrgios, hvis opsigtsvækkende udbrud blev fanget af en mikrofon på banen.

Caroline Wozniacki røg sidste år ud til Serena Williams, men i år var Belinda Bencic stopklods i Rogers Cup (Foto: AP) Tennis - 13. aug. 2015 - kl. 06:53 Wozniacki tvunget i kamp: Det er vanvittigt

Ifølge flere store internationale medier, heriblandt Fox Sports, menes australieren at referere til den 19-årige kroatiske tennisspiller Donna Vekic, som både Wawrinka og Kokkinakis angiveligt har været sat i forbindelse med.

Selv forklarede Kyrgios efter kampen, at den kontroversielle verbale udmelding var et udtryk for, at temperamentet spillede ham et puds i det aktuelle øjeblik, og at han ikke ved, hvorfor ordene kom ud af hans mund.

Den forklaring giver Wawrinka dog ikke meget for, og schweizeren bevægede sig efter kampen fra tennisbanen til tasterne, hvor han på Twitter lancerede en modoffensiv.

- Det er så skuffende at se en konkurrerende atlet og kollega agere så respektløst på en facon, jeg end ikke kunne forestille mig, skriver Wawrinka.

- Det, som blev sagt, ville jeg ikke engang fortælle til min værste fjende. At synke så dybt er uacceptabelt, men overgår også forstanden.

- Der er intet behov for den slags opførsel hverken på eller uden for banen, og jeg håber, at den retslige instans i denne sport ikke finder sig i dette og forsvarer sportens integritet, som vi har arbejdet så hårdt for at opbygge, er meldingen fra Wawrinka.

Schweizeren endte i øvrigt som taber af kampen mod Kyrgios, da en rygskade tvang French Open-vinderen til at opgive at fortsætte ved stillingen 0-4 i tredje og afgørende sæt.

Den nyeste bad boy i tennis, australske Nick Kyrgios, viser evner for at løfte den tunge arv (Foto: Polfoto) Sport og Spil Så slemme er de: Bad boys i tennis

10 kommentarer
Vis kommentarer