Tennis-stjerne lufter bikinien

Maria Sharapova viste sin toptrimmede figur frem på stranden i Montenegro

Se Maria Sharapova på stranden her. (Video: Splash)

Normalt fyrer hun bolde over nettet, men der er vist ingen tvivl om, at tennis-stjernen Maria Sharapova let kunne få en masse fyre i nettet, da hun søndag hyggede sig på King Beach i Montenegro.

Den 28-årige russer så ud til at nyde livet i fulde drag, da hun i sort bikini og solhat tog et hvil fra tennis-træningen i selskab med en veninde.

Som det unge menneske, Maria Sharapova er, kunne hun dog ikke dy sig for konstant at holde kontakt med omverdenen via sin mobile telefon.

Se Sharapova på stranden herover artiklen

9. juli måtte Maria Sharapova se sig slået af Serena Williams i semifinalen i tennis-turneringen Wimbledon, og russeren ligger nu placeret som nummer to på verdensranglisten.

Suveræne Serena Williams er i endnu en Wimbledon-finale. (Foto: AP) Tennis Sharapova ku' ikke ryste Serena

Kun overgået af netop Serena Williams, der indtager førstepladsen.

Drømmer du om at komme en smule tættere på den stenrige og tårnhøje (188 cm) stjerne, kan du erhverve dig slikproduktet Sugarpova, som Maria Sharapova og slik-veteranen Jeff Rubin lancerede i 2013.

Ifølge ESPN overvejede Maria Sharapova seriøst at ændre sit efternavn til Sugarpova op til US Open i 2013, men hun besluttede sig dog for at droppe den lille gimmick.

Nå, men under alle omstændigheder kan du se Maria Sharapova på stranden i klippet herover artiklen

I juni 2014 var danske Caroline Wozniacki  og Serena Williams en tur på stranden. (Video: Splash)

30 kommentarer
Vis kommentarer