Tennisekspert: Ny kæreste er godt for Carolines karriere

Peter Bastiansen er sikker på, at Caroline Wozniackis forhold til David Lee bliver en fordel for danskerens tenniskarriere

Det kommer til at give bedre resultater på tennisbanen, at Caroline Wozniacki har fundet sammen med NBA-stjernen David Lee. Foto: AP Photo/Mark Baker
Det kommer til at give bedre resultater på tennisbanen, at Caroline Wozniacki har fundet sammen med NBA-stjernen David Lee. Foto: AP Photo/Mark Baker

Caroline Wozniacki spillede sig onsdag videre i WTA-turneringen Qatar Open, hvor danskeren i to sæt slog hollandske Kiki Bertens i første runde.

Wozniacki og Bertens skulle oprindeligt have afgjort sagerne i Qatar tirsdag, men et tungt regnvejr udsatte kampen.

Derfor havde Wozniacki tirsdag også tid til at koncentrere sig om andre ting end tennis, og hun brugte blandt andet Valentinsdag på at offentliggøre sit forhold til NBA-stjernen David Lee.

Men selv om der på Valentinsdag skal være plads til at fejre kærligheden, så er det store spørgsmål, hvad kærlighedslivet kommer til at betyde for den 26-årige Wozniackis tenniskarriere.

Den danske verdensstjerne har tidligere udtalt, at hun gerne vil være mor, inden hun når en for høj alder, og derfor kan man frygte, at Wozniacki nu begynder at indstille sig mere på familielivet end tenniskarrieren.

Men det ligger overhovedet ikke i kortene, siger tennisekspert Peter Bastiansen, der udelukkende ser det som en fordel, at den danske tennisstjerne får mere ro på bagsmækken.

- Caroline er blevet meget mere moden efter bruddet med Rory McIlroy i 2014. Det var en ustabil periode for hende, hvor fokus lå på meget andet end tennis. Jeg er sikker på, det bliver helt anderledes med forholdet til David Lee, siger Peter Bastiansen og fortsætter:

- Hun har lagt meget på sit spil igen, og hun nærmer sig langsomt det niveau, hun havde på sit højeste. Derfor er et karrierestop slet ikke i hendes tanker nu - det tør jeg godt garantere. Hun er skadesfri, har stoppet stimen af dumme nederlag og har nu fået en kæreste, der virker til at være en meget fornuftig fyr. Jeg tror, hun går en meget spændende sæson i møde.

Så er Caroline Wozniacki igen at finde afklædt i det berømte magasin Sports Illustrated under dets 'Swimsuit Edition'. Foto: AP/Felice Calabro. Tennis - 15. feb. 2017 - kl. 10:21 Gør det igen: Fræk Wozniacki smider tøjet

Peter Bastiansen vurderer, at Caroline Wozniacki minimum har en sæson eller to tilbage i sig, hvis hun kan holde sig skadesfri, men derefter må danske tennisfans nok indstille sig på at sige farvel til Wozniacki i verdenstoppen.

- Hun har tidligere sagt, at hun ikke vil spille til hun bliver 30, og det holder hun ved. David Lee er 33 år, så man kan ikke løbe fra, at der inden for nogle år skal til at tales om børn, hvis det er i deres interesse.

- Men lige netop nu, så tror jeg, Caroline har alle forudsætninger for at toppræstere de næste par sæsoner. Selv om sporene fra Rory-forholdet kan skræmme, så er jeg overbevist om, at hun har fået en langt mere naturlig tilgang til at have et seriøst parforhold og en tenniskarriere samtidig. Og jeg tror, det bliver en direkte fordel, at hun får ro i privatlivet, således hun kan fokusere på sin tennis, siger Peter Bastiansen.

 

 

Se også: Wozniacki og NBA-kæresten: Så meget tjente de i 2016

Se også: Kostbar ørken-regn: To kampe på en dag venter Caroline

Se også: 206 centimeter stjerne: Her er Carolines mystiske mand

Se også: Carolines bror afslører: Så længe har de været kærester

Se også: Se billedet: Wozniacki bekræfter sin nye kærlighed

14 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere