Tennisstjerner overrasker - kysser midt på banen

Tennisspillerne Alison Van Uytvanck og Greet Minnen stod i en meget speciel situation, da de skulle mødes ved en WTA-turnering i Tyskland

Billedet af de to belgiske tennisspillere Alison Van Uytvanck og Greet Minnen har vakt opsigt. 
Foto: Ritzau Scanpix
Billedet af de to belgiske tennisspillere Alison Van Uytvanck og Greet Minnen har vakt opsigt. Foto: Ritzau Scanpix

2. division i fodbold begynder denne weekend. Husk at du med et login til Ekstra Bladet + kan se alle de kampe, du skulle have lyst til. Køb dig adgang lige her

Normalt er 25-årige Alison Van Uytvanck og 21-årige Greet Minnen doublemakkere, men i denne uge skulle de stå overfor hinanden ved WTA-tuneringen i Karlsruhe som modstandere.

Det er jo selvfølgelig specielt i sig selv at møde sin faste partner, det var dog ikke derfor, at makkerparret har skabt overskrifter.

De to tennisspillere danner nemlig par privat og har som meget få i tennisverden været åbne omkring deres forhold og seksualitet.

Det belgiske par var dermed i en noget unik situation i opgøret, som Van Uytvanck træk sig sejrrigt ud af med 6-4, 1-6, 6-1.

(Artiklen fortsætter under billedet..)

Alison Van Uytvanck og Greet Minnen gav hinanden et kys som tak for kampen.
Alison Van Uytvanck og Greet Minnen gav hinanden et kys som tak for kampen.


Efter opgøret delte de to spillere et rørende øjeblik på banen, da de to kærester skulle sige tak for kampen til hinanden. Her udvekslede de et hjerteligt kram og et kys, hvilket har fået flere folk på sociale medier til at juble.

Parret, der har været sammen i tre år, røg tidligere på måneden ud af Wimbledon-turneringen i anden runde, og her gav Van Uytvanck sin støtte til tennisspillere, der overvejer at springe ud offentligt.

- Jeg støtter op om, at flere spillere springer ud og får støtte, men jeg kan ikke gøre det alene, sagde hun og forklarede om deres indbyrdes forståelse på banen.

- Vi har en masse sjov på banen. Det er sjovt at spille med hende. Vi prøver forskellige ting, og det hjælper os med at udvikle vores spil, lød det.

Trøjen strammer om maven. Foto: Kevin Jairaj / Ritzau Scanpix Spansk fodbold - 31. jul. 2019 - kl. 10:43 Ballade i Real Madrid - Superstjernen er for fed

Se også: Misser VM efter genindførsel af hormonregel

Se også: Stoppede karrieren, fik kræft og døde

100 kommentarer
Vis kommentarer