Tidligere mester får klø af opkomling i Australian Open

2014-vinderen af Australian Open, Stanislas Wawrinka, er færdig i Melbourne. Milos Raonic er videre

Det er ikke mere end to år siden, han vandt Australian Open. Mandag røg han overraskende ud til canadieren Milos Raonic. (Foto: AP)
Det er ikke mere end to år siden, han vandt Australian Open. Mandag røg han overraskende ud til canadieren Milos Raonic. (Foto: AP)

Den tidligere Australian Open-mester Stanislas Wawrinka er overraskende færdig i Melbourne.

Wawrinka, der vandt grand slam-turneringen for to år siden, måtte mandag se sig slået i fjerde runde af den 25-årige canadier Milos Raonic. Raonic står nu over for franske Gael Monfils i kvartfinalen.

Den schweiziske storfavorit var ellers godt i gang med et stort comeback, da Raonic i femte og afgørende sæt alligevel sikrede sig sejren. Sejrscifrene lød på 6-4, 6-3, 5-7, 4-6 og 6-3.

Allerede i tredje sæt var Raonic godt i gang med at lukke kampen, men ved stillingen 5-5 lykkedes det Wawrinka at få brudt canadierens serv.

Wawrinka maste videre i fjerde sæt, hvor et enkelt servegennembrud betød, at schweizeren fik udlignet til 2-2 i sæt.

Den 13.-seedede Raonic var dog ikke hårdere ramt på selvtilliden, end at det lykkedes ham at bryde Wawrinka til 4-2 i femte og afgørende sæt.

Canadieren missede sin første matchbold, da han lidt senere igen var tæt på at bryde Wawrinkas serv. Schweizeren fik reduceret til 3-5, men Raonic var særdeles overbevisende, da han servede sejren hjem i et rent parti.

I kvartfinalen venter Gael Monfils.

Se også: Mistanke om matchfixing ved Australian Open

Se også: Stor triumf: Frederik Løchte vinder doublefinale

Se også: Hårdt presset Djokovic på overarbejde

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere