Tredjeseedet tysker ryger tidligt ud i French Open

Angelique Kerber tabte i tre sæt til Kiki Bertens i første runde af French Open

Angelique Kerber er slået ud og er færdig ved French Open. (Foto: AP)
Angelique Kerber er slået ud og er færdig ved French Open. (Foto: AP)

Tyskeren Angelique Kerber vandt årets første grand slam-turnering, Australian Open, men årets anden grand slam-turnering blev kort.

Hun var som treer seedet til at nå semifinalen i French Open, men i stedet røg hun ud efter første runde, da hollænderen Kiki Bertens viste sig for stærk.

Verdens nummer 58 vandt 6-2, 3-6, 6-3 i løbet af syv kvarter på det røde grus.

Sejren kom i hus, da Kerber symptomatisk slog bolden i nettet. Det var tyskerens 28. uprovokerede fejl i kampen.

- Jeg er skuffet over, at jeg tabte her i første runde, men alting kan ske i sport. Det var virkelig ikke min bedste kamp i dag.

- Jeg ved godt, at man skal spille sit bedste i første runde, for alle er svære modstandere. Jeg forsøgte, men det gik ikke, siger hun ifølge AFP.

Med til historien hører, at Kerber har haft en forfærdelig optakt til grand slam-turneringen i Paris, og at hun undervejs i kampen måtte lade sig behandle.

I turneringerne op til formåede hun ikke at vinde en kamp i hverken Madrid eller Rom, og hun måtte trække sig fra en turnering i Nürnberg i sidste uge på grund af en skulderskade. Den turnering endte bødlen Kiki Bertens i stedet med at vinde.

Danske Caroline Wozniacki er ikke med på Roland Garros-anlægget på grund af en skade.

Flere af Caroline Wozniackis kollegaer i tennissporten mener, at hun er den mest overvurderede spiller. (Foto: AP/Andy Wong) Tennis Kollegaer på nakken af Wozniacki: Du er overvurderet

Det var ikke sangevnerne, der fik Serena Williams med på Beyoncés nye album. (Foto: AP) Tennis Sådan endte Serena Williams på Beyoncé-album

0 kommentarer
Vis kommentarer