Trist Caroline: Hun servede mine chancer væk

- Hun kommer op med nogle server, når hun skal på de vigtige tidspunkter, mente Wozniacki efter sit nederlag ved Wimbledon. Samtidig var danskeren træt af spørgsmål om 'Wimbledon-forbandelsen'

LONDON (Ekstra Bladet): Attituden var den vanlige efter en tabt kamp i en grand slam. Trist mine, korte svar og hyppige skuldertræk.

- Hun kommer op med nogle server, når hun skal på de vigtige tidspunkter og kommer også frem til nogle gode flugtninger, sagde Caroline Wozniacki om det, der i hendes øjne var forskellen på dagen mellem hende og Coco Vandeweghe, som vandt 7-6, 6-4.

- Generelt føler jeg, at det var en meget tæt kamp men marginalerne var på hendes side, og hun servede bedre, når hun skulle komme op med noget godt, når jeg var på 30-0 eller 30-15 i hendes serv.

- Men jeg prøvede at hænge i. Jeg føler, jeg gjorde, hvad jeg kunne. Jeg tænkte bare, at jeg måtte prøve at få hende brudt på et tidspunkt, men så blev jeg selv brudt i sidste parti, sagde hun om afgørelsen.

Var første sæts tiebreak gået hendes vej, kunne kampen også have gjort det, mente hun.

- Men på græs handler det om at blive ved med at hænge i. Det havde ikke været første gang, hvis jeg havde skullet ud i en tresætskamp i dag. Men det var marginalerne, der gjorde det.

Den forbandede fjerde runde, som nu for sjette gang blev endestationen i Wimbledon, ønsker hun tydeligvis ikke at tale mere om.

- Det er irriterende hele tiden at blive spurgt om. Det er mest jer, der tænker på det, lød det afvisende.

Nu går turen fra græs tilbage til grus og den mindre turnering i svenske Båstad. Herefter venter den amerikanske hardcourt-sæson, der plejer at udgøre lidt af en hjemmebane for Caroline Wozniacki.

Tidligere Wimbledon-mester vil have skovlen under Caroline

Caroline Wozniacki i Wimbledon

112 kommentarer
Vis kommentarer