Trods Sharapova-afbud: Forfærdelig lodtrækning for Wozniacki

Caroline Wozniacki er rykket op som fjerdeseedet i Toronto, men kan alligevel få en svær vej til succes

Caroline Wozniacki har grund til at være ærgerlig over lodtrækningen i Toronto (Foto: AP)
Caroline Wozniacki har grund til at være ærgerlig over lodtrækningen i Toronto (Foto: AP)

Caroline Wozniacki fik kun enkelt kamp ved denne uges WTA-turnering i Stanford, men allerede i næste uge får hun chancen for at revanchere sig.

Det meste af verdenseliten er samlet i Toronto for at spille Rogers Cup. Dog ikke russeren Maria Sharapova, der fredag trak sig med en skade.

Det fik straks indvirkning på Wozniackis lodtrækning, i det danskeren gik fra at være femteseedet til at blive seedet som nummer fire og altså en plads i semifinalen.

På papiret kan det give en nemmere kvartfinale til Wozniacki. Holder seedningen, bliver kvartfinalen et møde med serberen Ana Ivanovic, der nu er seedet fem.

Se også: Wozniacki efter nederlag: Jeg var ikke på 100 procent

Wozniacki fik dog en potentiel hård lodtrækning til de første runder. Hun er oversidder i første runde, hvorefter enten Eugenie Bouchard fra Canada eller Belinda Bencic fra Schweiz venter i anden runde.

Begge befinder sig lige uden for top-20 i verden. Bouchard hamrede i gennem til top-10 sidste år, hvor hun nåede finalen i Wimbledon, men i år har hun haft svært ved at finde topformen.

Avancerer Wozniacki til tredje runde, kan modstanderen meget vel blive Venus Williams fra USA, som Wozniacki har tabt til i alle syv indbyrdes opgør.

Serena Williams er topseedet i turneringen. Hun er en potentiel modstander for Wozniacki i semifinalen.

Se også: Efter slibrigt brud med Sharapova: Nu venter retssag

18 kommentarer
Vis kommentarer